A tökéletes hőmérséklet: így állítsd be a klímát az irodában

2015. július 25. 10:03 - Napi Csárt

Persze a gyári munkásoknál, az aszfaltozóknál vagy a mezőgazdasági munkát végzőknél sokkal jobb helyzetben vannak azok, akik klimatizált irodában vészelhetik át a forróságot. Sok helyen van azonban vita arról, mennyire hűtsék le az iroda levegőjét.

A fenti táblázatban meghatározott értékeket természetesen felülírhatja az időjárás. A legnagyobb kánikulában ugyanis egyre gyakoribbak a megfázások, ez 90 százalékban a klímaberendezések rovására írható. A szakértők többnyire azt tanácsolják, hogy a kinti és benti hőmérséklet közötti különbség semmiképp se legyen több 8-10 foknál.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr277652064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

I_Isti 2015.07.26. 13:37:55

Normálisan hűtött irodában a zember vegyen föl trikót az ing alá, esetleg álljon készenlétben egy mellény.
A hőmérséklet-különbségnél úgyis nagyobb gyilkos a rosszul megtervezett klíma által okozott huzat.

2015.07.26. 13:37:56

Én az összes munkaadót összefogdosnám, aki klimatizálatlan helységben dolgoztatja az embereit úgy, hogy még szünetek is csak kétóránként vannak . És megnyitnám számukra a recski munkatábort .

robogó 2015.07.26. 13:38:02

Miért iroda? Mert mindenki ott dolgozik? A nagy fa. zt a reklámok is az irodával vannak tele. A fóliákról, betegosztályról, az útjavítókról a fröcsöntő üzemekről nem is hallottak? Hülye cikk!
süti beállítások módosítása