A legjobb éttermek Magyarországon – itt a toplista

2015. október 29. 17:10 - Napi Csárt

Az előző évekhez hasonlóan idén is értékelték a magyar éttermeket a világ egyik vezető utazási véleményoldalán. A több millió olvasó szavazatai alapján összeállított top 10-es listát ezúttal az Onyx vezeti, vidéki étterem viszont 2015-ben sem került be a legjobbak közé.

Ez persze nem véletlen: ha figyelembe vesszük azt, hogy a legnagyobb utasforgalmat minden évben Budapest generálja, akkor az sem lesz meglepő, hogy a portált használó, jellemzően külföldi turisták leginkább a fővárosi vendéglátóegységeket értékelték.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr268034052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kedélyes Paraszt 2015.10.30. 15:49:47

neadjisten a kibaszott listát is leközölhetné. Balfasz cikk.

Pénzcentrum 2015.10.30. 15:51:04

@Kedélyes Paraszt: a listát természetesen leközöltük, ott van a bejegyzésben, látszik, csak az indexes előnézetben nem.

napicsart.blog.hu/2015/10/29/a_legjobb_ettermek_magyarorszagon_itt_a_toplista

macegér 2015.10.31. 00:51:14

Ez egy furcsa lista...ezek nem a legjobb, hanem a legdrágább éttermek. Amúgy minden lista szubjektív...kinek a pap, kinek a papné....azt meg, hogy melyik hakni kerül fel, és mi módon egy ilyen listára...azt inkább ne feszegessük ! Szerintem pedig nem attól jó egy étterem, mert egy leves 3.000.-Ft...vagy ahol egy idétlen fantázia nevű főétel legfeljebb egy 4 éves gyereknek megfelelő adag és 8.000.-....de ezt fölösleges is tovább ragozni !

altimus 2015.10.31. 00:52:02

jajedesistenem,

egy olyan tizes lista amiben benne van a halaszbastya etterem, meg a gundel? ezt ki veszi be?

mondjuk a costes meg messze jobb az onix-nal. videki ettermek kozul pl. az anyukam mondta boven bekerulhetett volna ebbe a listaba. foleg azert, hogy necsak csillagaszati aru, tenyleg felsokategorias ettermekrol legyen szo. (es akkor a kistucsok is esetleg.) a borkonyhaban voltam nehanyszor, a koszt nem rossz, habar nekem neha nem sikerul igazan jol valasztanom az etlaprol, mert van egy halom olyan dolog amit nem eszem meg (galamb, ilyenolyan mirigyek ...) nameg a borkonyha pincereire is eroteljesen raferne egy kis szakmai oktatas.

de a halaszbastya etterem es a gundel az ami folott nem tudok napirendre terni, ezek kifejezetten ocska, lehuzos helyek, leginkabb turistaknak. erdekes modon egy fejenkenti 300euros costes szamla utan meg soha nem ereztem azt, hogy az lehuzas lenne. annak a minosegnek ez az ara. (nemcsak az etel, de a kiszolgalas, a pincerek is szuper jok)

odamondó 2015.10.31. 19:46:58

@altimus: ilyen a tripadvisor lószart nem ér a listájuk csomó esetben.

@macegér: jól van. Megérkezett a gourmet szakértő. Azért olyan drágák a fogások mert ez egy sznob hely! Annyira hogy kis adagokat adnak. Szerintem te maradj is inkább a trófeában...

2015.11.01. 12:41:01

Az a helyzet hogy mindegyik egy szutykos fos csótánytanya, akár milyen puccos hely.
Csak akkor ennék étterembe, ha megengednék hogy megnézzem a konyháját, továbbá a vendégtérben egy óriáskivetítőn folyamatosan követni lehetne a séfek munkáját a konyhában.Hogy készül a kaja.
süti beállítások módosítása