Ezek a hírességek érdekeltek bennünket a legjobban 2015-ben

2015. december 20. 10:35 - Napi Csárt

Hazánkban Vágó Istvánnal foglalkoztak a legtöbbet az internetfelhasználók, őt Simicska Lajos, majd Csobot Adél énekesnő követi az élen - vagyis ezekre a nevekre kerestünk rá a legtöbbször idén a Google-ban.

A Google globális keresési toplistáján Lamar Odom, a híres kosárlabdázó áll az első helyen, őt Ronda Rousey, amerikai színésznő követi. A magyar listán vegyesen szerepel politikus, televíziós személyiség, valóságshow szereplő, énekes és sportoló is. A globális toplistára főként színészek, énekesek és médiasztárok kerültek fel.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr208177598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Feketeleves 2015.12.24. 18:30:03

Kedves Napi Csárt!

Ronda Rousey NEM színésznő.(Mielőtt elkezdene bárki trollkodni, igen szerepelt egy-két akciófilmben, de nagyon nem nevezném őt színésznőnek)
Ellenben:
Olimpia bronzérmes női judoba, ami után átnyergelt az MMA világába, és leszerződött a UFChez.(A világ legnagyobb MMA szervezete).Ahol is 9-szer védte meg a bajnoki övét, míg a legutóbbi alkalommal egy feltörekvő sztár KO-val letaszította a trónról.
Szóval, egy világszintű élsportoló (aki mellesleg egy nagyon megosztó személyiség is), de semmi képen nem színésznő.
süti beállítások módosítása