Meglepő statisztika került napvilágra Kis Grófóról

2015. április 26. 10:09 - Napi Csárt

Napjaink egyik legnépszerűbb videómegosztó sztárja Kis Grófó. Érdekes módon nem csak a zenész menedzsere kampányol a fellépésekért, hanem külön Facebook oldalt hoztak létre erre a célra. 

Grófó "No roxa áj" című számát egyébként több mint 15 millióan látták eddig a youtube-on, így ez az egyik legnézettebb magyar videó a megosztón.

Felmerül a kérdés: kivel mulat a világ Kis Grófó szerint?

 

 

Szólj hozzá!

700 ezer menekült jött Európába tavaly

2015. április 25. 10:53 - Napi Csárt

Rengeteg menekült érkezett 2014-ben Európába. A fő célországok

  • Magyarország
  • Németország
  • Franciaország
  • Svédország
  • Olaszország voltak.

Ezekbe az országokba összesen 453 ezer menekült érkezett, de összesen Európába mintegy 714 ezer ember jött.Ez 45 százalékos emelkedést jelentett 2013-hoz képest, vagyis közel másfélszer több menekült jött Európába tavaly, mint egy évvel előtte.

 

 

Szólj hozzá!

Sörárak a világon: ennyibe kerül egy korsó Párizstól Fokvárosig

2015. április 24. 11:24 - Napi Csárt

A budapesti fiatalok örülhetnek, az Expatistan összehasonlítása szerint ugyanis a 400-600 forint körüli sörár nem számít nagyon soknak világviszonylatban. Párizsban például átlagosan bő 2 ezer forintot kérnek el egy bárban egyetlen korsó folyékony kenyérért.

Szólj hozzá!

Hogy bukhatott ekkorát a Tesco?

2015. április 23. 08:53 - Napi Csárt

Sokkolóan pocsék évet zárt a Tesco: az áruházlánc zuhanását talán az alábbi két grafikon mutatja a legjobban:
tescoeredm.jpgElemzők szerint ekkora veszteségre a kiskereskedelmi lánc fennállása óta még nem volt példa. A diszkontláncok rendkívül erős versenyt támasztanak, ez pedig a vállalat hazai tevékenységét is érzékenyen érinti.

Ami különösen fájdalmas lehet a vállalat számára, hogy a hazai piacán 79 százalékkal, 467 millió fontra esett a működési nyereség.

A Tesco története alatt nem volt még ilyen súlyos a helyzet a cégnél.
tescobevasarlokocsiporos.jpg

Szólj hozzá!

Tényleg a legnagyobb mellek a legvonzóbbak?

2015. április 22. 10:59 - Napi Csárt

Brit tudósok egy kutatásban arra jutottak, hogy a férfiak elsősorban a közepes méretű melleket szeretik, a közepes méretű keblekkel megáldott hölgyek dekoltázsát nézik a legszívesebben. A második leginkább kedvelt mellek a nagy kategóriába esnek a tudósok szerint.

A kutatók másik igen fontos megállapítása az volt, hogy a férfiak jóindulatúan szexisták, vagyis nem a hölgyeket akarják megbántani a kebleik vizslatásával, nem rosszindulatból bámulják a hölgyeket. 

Persze az sem mindegy, hogy milyen a társadalmi státusza és mennyire éhes a férfi. Minél jobban áll anyagilag és minél kevésbé éhes a férfi, annál inkább a kisebb mellek tetszenek neki. A szegényebb és éhesebb társaik viszont jó eséllyel a nagyobb kebleket kedvelik.

 

 

2 komment
süti beállítások módosítása