Hányan kaptak ételmérgezést az elmúlt években?

2016. május 31. 13:35 - Napi Csárt

Időről időre jelennek meg hírek tömeges ételmérgezésekről. A mai napon például az derült ki, hogy korábban a Trófea Grill éttermében lettek rosszul 32-en. Közülük két embert kórházban is kellett ápolni. Bár az étterem azt mondja, hogy a vizsgálatok szerint nem az ételektől lettek rosszul az emberek, hanem egymás között adhatták át a fertőzést.

Bár az elmúlt években már valamivel kevesebb ételmérgezést regisztráltak, azért érdemes vigyázni arra, hogy hol és mit is eszünk.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr388764220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aleb19 2016.06.01. 08:16:36

a magyar HACCP szabalyok tulszigoruak es koltsegesek mas EU orszagokhoz kepest is mert a nagy cegek igy tudjak a piacrol kiszoritani a kicsiket...ami szukseges lenne az az egyeni felelossegvallalas /bortonbuntetes terhe is/ a hulye zoldseg- tej- tojas- es huselokeszitok es szemelyzeti oltozok zuhanyzok helyett Agyarorszag ezen a teruleten is szanalmasat alkotott a megvasarolhato politikusok es a sok burokrata miatt
süti beállítások módosítása