Itt folyik az igazi terrorháború: szó szerint egymást érik a merényletek

2016. július 13. 11:04 - Napi Csárt

Az elmúlt években megszaporodtak az Európában elkövetett terrorcselekmények, a Közel-Kelet országaiban viszont ezek szinte mindennapos események. Itt egyébként nem az öngyilkos merényletek vagy gépfegyveres mészárlások, hanem inkább az autókba rejtett bombák a jellemzőek. 

Erről szól az alábbi térkép is, ami a Bagdadban elkövetett autóba rejtett pokolgépes merényleteket gyűjtötte össze. Ahogy látható, szinte nincs a városnak olyan része, ahol eddig ne történt volna robbantás, sőt, jellemzően szó szerint egymás mellett robbantottak a terroristák. bagdad.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr538884748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pierr Kardán 2016.07.14. 08:20:09

Felraknátok egy olyan térképet is, amelyen azok a robbantások láthatók, amelyeket Bagdadban azelőtt követtek el, mielőtt az USA felszabadította az elnyomásban élő iraki népet?

Érdekes következtetéseket lehetne levonni a két térkép összehasonlításából...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.07.14. 11:56:06

A legsűrűbben pöttyözött részre kitenném Viktort, Lézert, Szíjártót, Matolcsit satöbbit fügét árulni, had szokják.
süti beállítások módosítása