Ezekbe a városokba látogatott el tavaly a legtöbb turista

2017. január 07. 14:31 - Napi Csárt

Te hányban jártál már?

A MasterCard friss jelentése szerint, sorrendben Bangkok, London, és Párizs vezeti a turisták által leglátogatottabb városok toplistáját. A dobogós városokba közel 60 millió vendég látogatott el, csak tavaly.

Infographic: The World's Most Visited Cities In 2016  | Statista
You will find more statistics at Statista

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr3712107081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.01.08. 10:49:54

Hol van például Róma, Barcelona, Bécs? Nem fértek bele a tízes listába? Erősen kétlem.
Bár ez csak Mastercard jelentés, amelyből a készpénzzel fizetők kimaradnak, ugye?
Pedig van belőlük, nem is kevés.

2017.01.09. 02:49:18

Hát izé, ezeknek többségében jártam már, bár valahol csak átutazóban.
Dubajban mi a jó, nekem nagyon nem jött be, steril, mű. Singapore szintén, de legalább trópusi, nem sivatagi klíma, viszont az emberek faszfejek, újgazdag, steril, droid agyak, lazaság teljes hiánya. Aki modern épületek közt akar fotózkodni, annak biztos bejön.
New York érdekes egy darabig, meg a tudat, hogy ott vagy, de élhetetlenül drága.
London, Párizs... ha multikultira, mocsokra, arabokra, négerekre vágysz, akkor jó, fehér helyiekkel nem fogsz összefutni, pláne ismerkedni. Meg ha van pénzed, akkor lehet ott kolbászolni, de az igazi Anglia és Franciaország ezeken kívül kezdődik.

Bangkokban még van valami, de mára az is, sterilizálódik.

Tokyo, Szöul... turizmus szempontjából nulla értékük van a szememben. Mivel már jártam ezekben, csak akkor megyek, ha muszáj.

Eleve olyan városok, ahol esélyed nincs emberi kapcsolatokat teremteni, nálam nem turistacélpontok már. Épületeket fotózni, múzeumokban talpalni már nem pálya nálam.
süti beállítások módosítása