Kiderült, hány magánrepülőgépe van a világ szupergazdagjainak

2017. március 04. 20:30 - Napi Csárt

A szupergazdag családoknál ma éppúgy státuszszimbólum a magánrepülőgép, mint például yachtok vagy luxusverdák. Egy friss jelentés szerint (Knight Frank's 2017 Wealth Report) ma az USA gazdagjai birtokolják a legtöbb magángépet; míg az elmúlt 10 évben a fehérorosz milliárdosok növelték leginkább gépparkjuat.

Infographic: Where Private Jet Ownership Is Soaring  | Statista You will find more statistics at Statista

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr8612312263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2017.03.04. 21:17:59

Mi magyarok azzal az egy bizonyos helikopterrel ezen a listán labdába se rúghatunk.

2017.03.05. 02:44:36

Az ábra private jet-et ír, ami ugye sugárhajtású, de Amerikában azért nem minden magánrepülő luxusgép. Rengeteg pici egymotoros gép van, meg ősrégi hidroplánok, veterán gépek, ilyesmik egyszerű vidéki emberek kezében, akik mondjuk autószerelők, ingatlanosok vagy építési vállalkozók. Amerikai szinten nem szupergazdagok.
Egyszerűen a jogi szabályozás nem olyan nyomorék, mint máshol a világon. Akár saját magadnak is építhetsz egy repülőt Amerikában.
süti beállítások módosítása