Nyáron mondják ki legtöbben a boldogító igent

2017. június 13. 15:03 - Napi Csárt

Javában tombol az esküvői szezon. A KSH tavalyi statisztikái szerint a legkevesebben január és március között házasodnak, míg a legtöbben július és szeptember között mondják ki a boldogító igent, de sokan kötnek házasságot április és június között is.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr9112590199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.06.14. 08:24:48

Boldogító igen? Inkább felesleges, elavult, boldogtalanságba és anyagi nyomorba taszító igen.
Érdekes, hogy a nem-házas férfi ismerőseim itt Ázsiában mind boldogabbak, mint a házasok, feltéve, hogy jut nekik dugható muff, ami itt mondjuk ritkább, mint Európába. Nem-házas női ismerőseim meg fasz nélkül is megvannak, elfoglalják magukat hülyeségekkel (vallás, ezotéria, shopping, felesleges utazás, étterembe járás). Esetleg a szegényebb származású nőismerőseim azért szeretnének férjhez menni, hogy a fenti hülye időtöltéseiket valaki finanszírozza. A gazdag családba született csajok meg apucit fejik, amíg csak él, 40 évesen is utazgatnak, anglia, ausztráliai nyelvtanfolyamra (nyaralás) iratkozn be...

Duplaxiii 2017.06.14. 09:07:34

Mit akartál mondani a poszttal? Most majd írsz arról, hogy télen többen síelnek? És nyáron meg nyaralnak?
Csak azért kérdem, mert ideteszel egy tök általános grafikon és egy büdös sort nem írsz hozzá.
Olvasnám az értelemzésedet.
süti beállítások módosítása