Több százezezr forintot is fizethetünk egy nyári táborért

2017. július 20. 17:02 - Napi Csárt

Nyáron nagy fejtörést okoz a szülőknek, hova tegyék a gyermekeket, amíg ők dolgoznak. A tábor jó megoldásnak tűnik, de egyáltalán nem mindegy, hogy melyiket választjuk. A legolcsóbb táborok árai idén 12 ezer forint körül mozognak egy hétre, míg a legdrágábbakért több százezer forintot is elkérhetnek.

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr3412677035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.07.21. 12:17:26

Mindenki annyit fizet a gyerek táborozásáért, amennyit akar. Ez nem kötelező, a határ meg nyilván a csillagos ég, mint minden szolgáltatás esetében. Piac működik.
Iphone-t se kötelező venni.
A gyerek meg mehet a nagyszülőkhöz is nyaralni. Ja, a nagyanyjánál meggyet szedni már nem trendi, mert ha nem egy olimpiai bajnokkal reklámozott kajak-kenu, úszó vagy vízilabda táborba megy a gyerek, akkor nem lesz belőle semmi.
süti beállítások módosítása