Így szórja a pénzt Mayweather, a bokszvilág új szupersztárja

2015. május 04. 12:31 - Napi Csárt

 

Bár nagyok voltak az elvárások, annyira azért mégsem volt izgalmas a szombat esti Mayweather - Pacquiao bokszmeccs.

Az évszázad bokszmérkőzésének is nevezett meccset Floyd Mayweather Jr. nyerte, miután 12 mentben, egyhangú pontozással, egyértelmű fölénnyel legyőzte Manny Pacquiaót.
bokszmayw.jpg
Az amerikai bokszoló azonban nem csak a győzelme miatt érdekes: különleges pénzköltési szokásaira rendere rácsodálkozik a világ. Amint az az alábbi info-videóból is tudható, a sportoló több százmillió dolláros vagyonnal rendelkezik (a hétvégi meccs után ez a vagyon szépen növekedett is); utazásai során rengeteg készpénzt visz magával, lezárható nejlontasakokban, Miamiban fehér, Las Vegasban fekete autói vannak (jó sok mindkettőből).



Minden cipőt csak egyszer vesz fel, majd otthagyja "ajándékba" a szállodai személyzetnek. Alsónadrágokra 1,7 millió forintnyi dollárt költ évente (természetesen ezeket is csak egyszer veszi fel).

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr237428844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dacia Dubstep 2015.05.05. 08:36:45

mosószerre viszont kevesebbet költ...

FikkFakk 2015.05.05. 08:36:49

Penzkoltesi szokasai alapjan igazi ujgazdag taplobarom gyokeridiota.

tamasgabor 2015.05.05. 09:58:43

Kedves Napicsárt!
Már a címmel sikerült lenulláznatok magatokat. Aki kicsit is otthonosan mozog a sportokban, nem ír ilyen balgaságot, hogy a bokszvilág új szupersztárja. Mayweather Jr. már régóta szupersztár. Elég megnézni kiket püfölt el eddig (pl.: Álvarez, Cotto, Mosley, Marquez, Hatton, De La Hoya). Amúgy mélységesen megvetem pénzköltési szokásait (pl.: hétmillió forintos fogvédő, gyémántporral és arannyal). Az egoizmus magasfoka! Bokszolni viszont nagyon tud!

tra lala 2015.05.05. 10:46:30

Mondjuk az az alsogatya koltseg nem is olyan nagy. Ha minden alsogatyat tenyleg csak egyszer vesz fel, akkor kb 3000 Ft-ba kerulhet egy alsogatya, amennyiert azert nem olyan egyszeru markasat venni. Persze ekkora tetelben biztos kedvezmenyes aron kapja :)

Cpeti123456 2015.05.05. 10:46:35

És majd mire minden pénzét elbaszarintja, na akkor lesz róla jutub videó, hogy hova jutott.
Ahova jutatta magát...
Igazi barom.

romanista (törölt) 2015.05.06. 09:53:50

Bizony, bizony, ő nem új szupersztár, már régóta az...
Amúgy "bírom" az itt rinyáló, álszent, tipikus magyar lúzer, legfőképp irigy hozzászólásokat.
Lehet utána csinálni. Ja, hogy az nem megy? Akkor üldögélj a panelben, edd a Tesco párizsit és éld a csóró magyar életed.
Floyd Mayweather meg leszarja mit gondolnak róla és jól teszi. Egyszer élünk. Majd Suzukival fog járni, nem?
Akkor elégedettek lennétek? Szánalmas.

tamasgabor 2015.05.06. 09:53:54

@Cpeti123456: Na szerintem olyan nem lesz. Mérhetetlenül megvetem a pénzköltését és viselkedését látva, de nem hülyegyerek. The Money Team néven saját márkája is van. Celebek sora hordja a cuccait, ők a fogyasztói társadalom csúcsai. Gondolhatod, hogy jenkiföldön hány meg hány gyerek hord hasonló cuccokat, mert a "példaképeket" követni kell. Jól felépített brand! Abból is csurran-cseppen valami. Showtime-os szerződéséből is van még egy meccs, ami nagy valószínűséggel Amir Khan ellen lesz majd szeptemberben. Ő is nagy névnek számít. Most kapott 150 misit, szóval no para :)
És tényleg a szombati nem volt jó meccs, de ez inkább Pacman miatt lett ilyen, idősödik, lassul a filippinó...
süti beállítások módosítása