Ennyire kevés kamatot még sosem kellett fizetni autókölcsönért

2015. július 02. 10:01 - Napi Csárt

Nemrég akár 2,5 százalékos kamattal is vehettünk új autót magunknak, azonban ez az akció június végén lejárt. Viszont még mindig vehetünk autót alacsony kamattal, akár 10 százalék közeli THM-et is találhatunk a bankok ajánlatai között.

Ezért érdemes most autót venni

A legalacsonyabb kamatú kölcsönök egyébként változó kamatozásúak, így a jegybanki alapkamat növekedése miatt ezek törlesztőrészlete is jelentősen megnőhet. Az alacsony kamatkörnyezet miatt viszont a fixált kölcsönök sem drágák, jóval 15 százalék alatt is találunk ajánlatot, és ezeknél a lízingeknél sokszor a teljes futamidő alatt fix törlesztőrészletet fizethetünk.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr367585192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kuki123 2015.07.03. 10:11:13

Luxus terméket, gyorsan avuló eszközöket mint például gépkocsit nem veszünk SOHA hitelre.
Tök mindegy hogy 2,5 vagy 10%
SOHA
Akinek nem jött le a 2008-as válság...az most megnézheti Görög országot...ős a 2008-as éppen hogy csőd után is nyakló módjára vett fel hitelt luxus kiadásokra.
Meg is lehet nézni hol tart.

Aki nem tud 3-6 milliót letteni egy összegben az új kocsijára az ne akarjon olyat, hanem csak 700e-1,2 Milló körül nézelődjön.

A pénzcentrum...meg egy rakás taliga oldal meg a hiteltelenség mintapéldánya.
Tegnap: totális csőd adjon el mindenki mindent.
Ma minden okés full jól megy minden optimizmus.
Holnap csőd várható
Épeszű ember nem olvassa
süti beállítások módosítása