Ezek a magyar régiók ne számítsanak túl sok jóra

2015. december 13. 09:15 - Napi Csárt

Az európai gazdasági helyzetet részletezi az alábbi térkép. A zöld színű területek a várhatóan jó gazdasági növekedésű régiókat jelölik, míg a piros színnel jelölt részeken várhatóan kevésbé lesz pozitív a gazdasági növekedés. 

Ahogy látható, a magyar régiók közül

  • a Közép-magyarországi régióban,
  • a Nyugat-dunántúli régióban,
  • a Közép-dunántúli régióban

várható pozitív növekedés, míg hazánk többi négy területén kevésbé lehet pozitív a gazdasági fejlődés.
tumblr_nz0av6cr2a1s6c1p2o1_1280.jpg

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr868157708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FF 2015.12.14. 08:46:23

Érdekes ezt a térképet a tegnapi francia választások után nézni. Ha jól emlékszem az eredményekre, akkor az összes olyan hely, ahol a kormány nyert, itt zöld.

notC 2015.12.14. 12:17:17

Csak nekem nem jön ki a grafikonból a cím? :-)
Nem mintha arról szólna, hogy jelenleg hol elégedettek, illetve hogyan tekintenek a jövőre? Semmi sem utal a fejlődésre (tényekre, tervekre) csak egyszerűen a közhangulatot vizsgálták....
Csoda, hogy nem az egész ország bordó, amilyen elégedetlen, pesszimista népség vagyunk :-|

efi 2015.12.14. 15:28:55

Térképen 2 szín, jelmagyarázaton 4, de minek ?

FF 2015.12.14. 16:27:16

@notC: gazdasági kilátásról írnak, nem közhangulatról.

@efi: nem lesz változás. Ahol jó, ott jobb lesz. Ahol rossz, ott rosszabb.

KissGecihuszár 2015.12.14. 18:02:35

És ennek most örülni kell, mármint hogy szeretett -én még szeretem, bár sajnos nekem is "disszidálnom" kellett, mert egy méretes lófaszt szalmaegérrel érek a Hazámnak a 2 nyelv tudásommal, villanyász és közgáz végzettségemmel- Hazám kb 70%-a,azaz a teljes É-K, K, D régiók a bányászbéka (persze, azért némileg árnyaltabb a kép, mert B-A-Z sokkal jobb helyzetben van, mint pl. Békés, vagy Somogy, Nógrádról már nem is beszélve) segge alatt tanyáznak 25 évvel a módszerváltást követően?? Ha másért nem, akkor ezért én pókerarccal húznám lámpavasra az elmúlt 25 év szinte teljes politikusi "elitjét", főként a fekély kategória szdsz-t, melynek köszönhetően lett a '90-es évek elején -hathatós mdf bábkormány asszisztenciával- 3 év alatt szétverve, lerabolva, kifosztva a Magyar ipar szinte minden ága! ÉN továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy kell egy kellő legitimációval bíró új hatalom, mely újra allokálhatja a gazdasági potenciált a rendelkezésünkre álló EU-s, illetve egyéb támogatások segítségével, ameddig nem késő, mert aztán már nem lesz kinek odaköltöztetni a Keleti, Déli megyékbe egyetlen komolyabb céget, mert már nem marad ott senki, aki még melózhatna ezen cégeknél...
Vegyük má végre tudomásul, hogy Magyarország nem = Bp, Győr, Ny-Dunántúl, hanem van ott még az ország 70%-a ,azaz a Keleti, Déli megyék és azokban élő kb 6 millió dettó Magyar polgár, akinek ugyanúgy joga van az életminőséghez, a normális, értékteremtő melóhoz és azért tisztességes -tehát nem nettó 80-100rugó, mert az lófasz!- bérhez!!
süti beállítások módosítása