Ha csak egy Szomszédok-részt nézel meg a boltokról és a nyugdíjasokról...

2015. február 01. 08:41 - Pénzcentrum



Nem könnyű a magyar nyugdíjasnak: vagy boltba jár, vagy kiállításra. Mindkét helyre nézelődni.

Persze az sem mindegy, melyik boltban nézelődik (a nyugdíjas, vagy bárki más). A statisztikák szerint egyre kevesebbet vásárolunk hipermarketekben, a diszkontok viszont mintha folyamatosan erősödnének. Nálunk is jöhet a háború a Tesco és a Lidl között?

Szólj hozzá!

Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét...

2015. január 30. 09:02 - Pénzcentrum

Már tombol az influenzajárvány Magyarországon. A legtöbb beteg Tolna, Fejér, Pest, valamint Bács-Kiskun megyében van. Aki az influenza tüneteit véli magán felfedezni, maradjon otthon. Ha köhög vagy tüsszent, orrot fúj, eldobható papírzsebkendőt használjon.

Szólj hozzá!

Mindenhol jó, de a legjobb Sopron

2015. január 29. 09:04 - Pénzcentrum



Sopronban év eleje óta gyakorlatilag minden nap találnak hamis bankjegyeket a boltokban. Konkrétan 50 eurósokat. Ez egyébként a hamisítók kedvenc eurócímlete- nemcsak az eurozóna tagállamaiban, hanem szerte a kontinensen. A soproni hamisítók 40 százalékos díjat fizettek annak, aki beváltotta nekik a hamis pénzeket.

Szólj hozzá!

Egy magyar család éves költségvetését nyaralták el Hajdú Péterék

2015. január 28. 10:23 - Pénzcentrum

Míg Hajdúék útja a Maldív-szigetekre 4 millióba fájt, addig az átlagos fizetéssel, és családonként két keresővel számolva éves szinten 3 millió 708 ezer forintos keretből gazdálkodhatnak a magyar családok. További szaftos részletekért, még több sztárinfóért KATTINTS IDE!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása