Ennyiért árulja villáját Lagzi Lajcsi: tényleg megéri ezt a pénzt?

2016. március 18. 11:30 - Napi Csárt

Lagzi Lajcsi eladná az otthonát, egy német oldalon titokban hirdeti a családi birtokot. Az egykori Esterházy-kúriáért melléképületekkel, halastóval és erdővel együtt 8,5 millió eurót, azaz 2,635 milliárd forintot kérnek Lajcsiék.  Ennek apropóján a Napicsárt megnézte, hogy ebben a kistérségben mennyi a lakások átlagára. 

Nem látod a Napicsártot? Katt IDE!

Az Otthontérkép adatbázisa szerint a Galambos család eddigi lakhelyén, vagyis a Komárom-Esztergom megyei Mocsán található átlagos ingatlanárak jelenleg nem túlzottan magasak (142 ezer Ft/nm). Ennek ellenére nemzetközi viszonylatban az impozáns kúriáért kért 2,5 milliárd forint körüli kínálati ár nem tűnik teljesen elrugaszkodottnak. Ugyanakkor komoly meglepetés lenne, ha ennyi pénzért el is kelne a birtok.

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr428492282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

átlátó 2016.03.19. 11:35:38

Rendes dógós srác a Lajos...soha, senkit át nem baszott, boldogult, szaporodott is rendesen...megérdemelné ezt a kis eladási sikerecskét is. Minden, ami ellene folyik, koncepciós alapokon nyugszik. pedig milyen szépen danult a magyar népzenei alapokon, jajmán, nagyon sokat tett a hagyományok ápolásáért....jut eszembe...úgy olvastam, hogy ez a Neymar nevű focista beköhög a közösbe, mint egy rendes bányász alkalmazott, most 45 millát euróban, aztán nem vándorol ki sehová. Folytatja.

Netuddki. 2016.03.19. 12:40:59

Ott messzikóban "nyaral" mert megviselték a történtek. Nyehehe! Sose fog ez visszajönni a börtönbe.

Arra leszek kíváncsi a sok fideszes nagykutya hogy fog visítani amikor rájuk kerül a sor. Mert rájuk fog, 1000-szer többet loptak mint a lakodalmas lajoska.

Mellesleg ez is egy ilyen ország bammeg, hagyják lelépni a tolvajt, a helyett, hogy börtönben várná a tárgyalását.

röf 2016.03.19. 12:52:06

Nem kell bántani a Galandos Lajost, inkább álljon ő példaként minden celebfan előtt.
Lám, mindenki lehet sikeres, nem kell irigykedni a panelben a kilencedikről...
Meg kell tanulni rendesen trombitálni, ez a titok, mamlaszok!
Addig is tessék keményen dolgozni, adózni, fogyasztani, főleg forradalmian új turmixgépet és serpenyőt.
A Lajos is így kezdte.....

So No 2016.03.19. 14:56:59

@___________Tibi___________:

Nekem van szerencsem egy jo tavoli orszagman dolgozni, ugyhogy evente 3-4 alkalommal is el tudunk menni "nyaralni". (Ez eleg viccesen hangzik itt a tropusokon)

Ha ot napra megyunk harman, akkor a repulo (Air Asia "fapados") kb. ugyanannyiba kerul, mint a szallas egy 3-4 csillagos hotelben.

Az o csaladi utazasa alaphangun 5000USD volt (Marmint a repjegyek, ha egyaltalan returt vett). Kb. ot naponta ugyanennyit lehet szamolni a szallasra.(Bar nem harman mentek, es gondolom Lajosnak nem jo a sima hotel...) Es a "koltopenz".

Lehet szamplni, mennyire viselte meg oket anyagilag a "koncepcios per", ha lazan egy honapot pihennek Mexikoban.

br17 2016.03.19. 16:01:14

@So No: Ízléstelen dolog más zsebében turkálni, főleg miután azok, akik a jövedelmük sokszorosát költik ingatlanok vásárlására, mind büntetlenül arra hivatkozhatnak, hogy szülői-, és baráti kölcsönből tették...

Netuddki. 2016.03.19. 16:10:38

@So No: "Nekem van szerencsem egy jo tavoli orszagman dolgozni"

Akkor nem tudhattad, hogy a messzikói nyaralást állítólag úgy nyerte. Ja!

@br17: "Ízléstelen dolog más zsebében turkálni"

A lakodalmaslajoska is más zsebében turkált, szó szerint. Ezért is került előzetesbe.

Infamous 2016.03.19. 16:55:55

@So No:
"Nekem van szerencsem egy jo tavoli orszagman dolgozni" = Vendégmunkásként basz a honvágy és nem tudom megszokni,hogy ostoba migráncsként kezelnek. Egyetlen örömöm a skype és az,hogy néha magyar fórumokra befosom,hogy vendégmunkás vagyok.
Facepalm.

Ádám 2016.03.19. 17:09:59

@röf: Rajta kívül is van még bőven, kik jól tudnak bármilyen fúvós hangszer nélkül földet, ingatlant, dugipénzt stbt....."össze trombitálni"! MEG IS TESZIK!

2016.03.20. 02:08:09

Mi van, ha Lajost elítélik, vagyonelkobzást szabnak ki vagy zár alá veszik a vagyont? Ki akarna egy jogilag elég kétes ingatlanvásárlásba belemászni? Azért itt nem olyan tiszta a helyzet, manipulálták a közüzemeket, villanyt stb.

Lajos tuti nem tér már haza, valószínűleg már évekkel ezelőtt rakott félre egy nagyobb összeget valami tuti külföldi számlán.

2016.03.20. 02:57:13

@So No: Ázsiában filléres dolog a nyaralás, repjegy, kaja, szállás is bagatell összegből megoldható. Fapados járat van mindenhova Dél-Kelet Ázsiában. Egy normálisabb singapore-i fizetésből meg minden hónapban kurvázhatsz egy hétig Thaiföldön vagy kisfiúkat kúrhatsz a Fülöp-szigeteken vagy szétszívhatod magad Indiában, és még pénzt is spórolsz ahhoz képest, mintha Singaporeban lennél. Találd ki honnan tudom :)
Ugyanez igaz svéd, norvég, dán, finn, holland fizetésekre is. Egyszerűen a gazdag nyugati országok prolijai azzal is pénzt spórolnak, hogy nyaralnak Dél-Kelet Ázsiában.

Gondolom az fel se merült benned, hogy nem hotelben laknak a Lajosék. Lehet, hogy van egy lakásuk vagy egy haverjuknak van ingatlanja Mexikóban? Ezer variáció van, az is benne van a pakliban, hogy már Mexikóból is továbbléptek.

Egy jó trombitás mindenhol elkel. Beáll egy mariachi bandába aztán indul a dáridó!
süti beállítások módosítása