Sokkal hamarabb halnak meg a magyarok, mint a nyugat-európaiak

2016. október 07. 10:48 - Napi Csárt

Az Eurostat adatai szerint a magyarok várható élettartama 77,4 év alatt van, ami szinte egész Kelet-Európára igaz néhány kivétellel. Csehországban már valamivel tovább élnek az emberek, de Lengyelország és Horvátország több régiója is hosszabb élettel kecsegtet. 

Ezzel szemben a nyugat-európai országokban a várható élettartam jellemzően 80 év felett alakul, de több régióban 85 évnél is többre számíthatnak, az ott születő gyermekek. life_expectancy.png

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr3011777951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2016.10.07. 21:55:34

Biológiai csoda lenne ha a birkák 80 évnél is többet élnének.

Rövid élet, de az is tele egy halom degenerációval és egész éltere szóló önpusztító nagyokoskodással és öncsonkítással, ez kell a magyarnak. Ja nem ez kell, de Soros a háttérhatalmakkal ebbe kényszerítette bele a magyarokat.

2016.10.10. 23:44:55

Sok és nehéz munka, alacsony fizetés, így a szabadidőt se tudja testi-lelki regenerációra, feltöltődésre fordítani a kelet-európai. Ezt hozta a globális munkamegosztás és az EU.
süti beállítások módosítása