Ajjaj! Ezzel a rátával lassan bizony elfogynak a magyarok

2016. november 20. 10:29 - Napi Csárt

A gyereknevelésre buzdít a magyar adórendszertől kezdve a politikusig szinte mindenki. Ennek okát azonban ritkán taglalják, legfeljebb az okozatot, a nyugdíjrendszer összeomlását szokták emlegetni. Most viszont mutatunk egy chartot, amin tisztán látszik, hogy a gyerekszám 1970 óta jelentősen visszaesett. Akkor 2,5 volt a reprodukciós ráta, amely mára (2014-re) 1,4-re esett vissza.

Ez a csökkenés viszont azért jelent problémát, mert a népesség fenntartásához 2,1-es rátára van szükség (az ábrán piros vonallal jelölve). Ennek köszönhető tehát, hogy a magyar népesség folyamatosan fogy.gyerek.png

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr8311975286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2016.11.20. 18:09:35

Kár hogy csak egy afrikai országot mutatnak. Mert közben meg azért aggódnak, hogy miattuk túlnépesedik a föld.
Őket pedig be kéne most már szabályozni mert felelőtlenül, eszetlen módon szülik bele az ott lévő nyomorba a gyerekeiket.

2016.11.20. 18:16:04

Erre nem az a helyes megoldás, hogy beszabadítják a szubhumánokat a nyugati országokba.
Dél-Korea, Japán egyre növekvő jólétet teremt úgy, hogy automatizálnak, azt a kevés gyereket a világ élvonalában lévő oktatási rendszerben nevelik fel, növelik a hatékonyságot. Ők kirekesztik az idegent. Ez a helyes út.

A népesség extenzív, mennyiségi növelése szart se ér, lásd India, Indonézia, Pakisztán, Afrika úgy általában. Szar helyek, mert sokan vannak és hulladék emberek, alacsony IQ-val.

2016.11.20. 18:18:34

@Slepy: az afrikaiak már nem oda, a saját nyomorukba szülik a kölykeiket, tudják, hogy a nyugati segélyen jól fognak élni vagy felkerekednek és elindulnak Európába. Ez a baj. Ma már az infrastruktúra olyan fejlett Afrikában is, hogy évente milliók juthatnak el Európa kapuihoz.

Midnight Run 2016.11.20. 20:34:58

@karandash: Szerintem nem lehet hosszútávon kirekeszteni a szegény világot. Egyet lehet csinálni - oktatást exportálni ezekbe az országokba. Ha a nők tanulnak, akkor drasztikusan csökken a gyereknemzés és nő a GDP.

2016.11.21. 13:57:36

@Midnight Run: brómot kell tenni minden ételt tartalmazó segélyszállítmányba.
Meddővé kell tenni őket hormonális és sebészi úton.
Az oktatás drága, az, hogy majd a tanult nő kevesebbet szül, majd olyan 20-30 év múlva hizhat valami eredményt, ha hoz, a nyugat nem engedheti meg magának, hogy a harmadik világ söpredékét oktatgassa. A fogamzásgátlás azonnal hat. Elnyisszantják a petevezetéket, ondóvezetéket és nincs több gyerekgyártás. Kínában működött az egykepolitika.
süti beállítások módosítása