Itt a nagy lecsóhatározó: ti hogyan szoktátok készíteni?

2017. július 11. 10:00 - Napi Csárt

Ahány ország annyiféle szokás. A magyar lecsóba például szalonnát kell tenni, míg a franciák padlizsánnal és cukkinivel készítik ezt az ételt. Az alábbi grafikonon megnézhetitek, melyik országban milyen különlegességek kerülnek a "lecsóba".

lecso.jpg

Forrás: Millásreggeli/Facebook

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr3612656357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.07.11. 18:42:30

Itthon nem csak ez a verzió él. Kerülhet bele tojás vagy rizs, kolbász, gomba is. Van aki kiszárítja, van aki levesen hagyja. Ha a saksukánál ki van emelve a fűszer, akkor említsük meg, hogy nálunk fűszerpaprika, feketebors, fokhagyma is kerülhet bele. Valamint csípőspaprika.

2017.07.12. 09:16:40

@Son of White Horse: ez ugye egy vicc volt? Rossz vicc! Te lecsóeretnek!

@kermi: én lecsónak azt hívom, ami itt török zászló mellett fut.
Olaj (lecsóban nem szeretem a szalonnát), hagyma, paprika, paradicsom, tojás. És kiszárítom eléggé, elfőzöm a levének jó részét, nem szeretem nagyon levesesen.
süti beállítások módosítása