Fickózik egymással Észak-Korea és az USA: ők szólhatnak még bele a meccsbe

2017. augusztus 10. 14:15 - Napi Csárt

Donald Trump amerikai elnök és hadügyminisztere egyelőre csak szájkaratét folytatnak Észak-Koreával szemben, ám kiszámíthatatlan, hogy a valóságshow-szereplő elnök milyen döntéseket fog hozni a krízissel kapcsolatban.

Mindenesetre ezek az országok rendelkeznek atomfegyverrel, így ők szólhatnak még bele egy mindent eldöntő konfliktusba. Az amerikai katonai hírszerzés (US Defense Intelligence Agency) legfrissebb elemzése szerint egyébként Észak-Koreának háromszor annyi atomfegyvere lehet, mint amennyit eddig feltételeztek.

nuke-maps.png

A következő videót pedig csak a téma miatt ajánljuk. Érdekes, hogy ebben a szatírában még George W. Busht ítélik óriási veszélynek a világbékére, aki ma már egy joviális figurának tűnik a jelenlegi amerikai elnökhöz képest.

(csárt forrása: Independent)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr8712733028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.08.11. 04:06:06

"Érdekes, hogy ebben a szatírában még George W. Busht ítélik óriási veszélynek a világbékére, aki ma már egy joviális figurának tűnik a jelenlegi amerikai elnökhöz képest."

Nem tudom, hogy a kedves posztoló magánál van-e, de Trump eddig senkit se bántott. Csak néhány szélsőbalos, amerikai fiatal érzéseit...
Bush indított pár háborút Afganisztán, Irak ellen, utóbbi ellen kamu indokkal.

Trump most benne van nyakig abban a katyvaszban, amit Hussein Obama hagyott rá. Igen, Obama volt az, aki hagyta, hogy Észak-Korea nukleáris hatalommá váljon, sőt segélyekkel támogatta a rezsimet.

Nem Trump a veszélyes, hanem Kim Dzsong-un!
És azok, akik hagyták, hogy idáig fajuljanak a dolgok. Bill Clinton, George Bush, Barack Hussein Obama.

Trump még ingatlanfejlesztőként dolgozott a 90-es években, amikor Észak-Korea már javában atomfegyvereket fejlesztett. Most meg hordozórakétájuk is van, mert Obama ezt is rájuk hagyta.

2017.08.11. 04:18:03

Kb. erről van szó (humoros formába):

youtube.com/watch?v=rqniBLBC2WY

A Kim dinasztia folyton segélyeket csikart ki Dél-Koreától és az USA-tól, közben meg minden leszerelési megállapodást megszegett és atomfegyvert fejlesztett. Az egész akkor kezdődött, amikor Trump még csak egy New York-i ingatlanos volt. Hogyhogy most mindenki Trump hibájának akarja ezt beállítani? Obama mondjuk Szíria és Líbia szétverése helyett odaverhetett volna Észak-Koreának, amíg az nem volt atomhatalom.
süti beállítások módosítása