Hülye az, aki attól fél, hogy a terror miatt fog meghalni

2017. szeptember 14. 14:38 - Napi Csárt

A brit egészségbiztosító (NHS) kiadott egy csártot, amin azt mutatják meg, miben halnak meg a britek. Hát, nem terrorban vagy háborúban. Minél nagyobb a lenti ábrán egy kör, annál nagyobb az esélye, hogy emiatt végzi be egy brit. Első helyen a szív- és érrendszeri megbetegedések vannak, a rák pedig ezüstérmes lett.

death-1.png

Ettől persze érdemes nyitott szemmel járni, de nem kell azért úton-útfélen terroristát vizionálni.

forrás: Independent

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr8612828546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A tudomány sosem téved! 2017.09.14. 23:10:13

így-így... ahogy mondjátok.
A menekültek pedig több diplomás gyermek agysebészek, akik megduplázzák a GDP-t...
Orbán holnap gyáván le is mond.

Arra azért kíváncsi lettem volna, hogy gyógyszer mellékhatások/félrekezelések miatt hányan halnak meg, de tudom jól ez tudomány: kételkedni tilos!

2017.09.15. 02:54:55

@A tudomány sosem téved!: A félregyógyszerezés, kórházi fertőzések, orvosi műhibák létező halálokok mindenhol. Ezt szerintem senki se tagadja, sőt vizsgálják is tudományos módszerekkel a kérdést.

A poszthoz: rettenetes baromság azzal jönni, hogy a terrorizmust bagatellizáljuk el, mert úgyis százezerszer nagyobb esélyünk van rákban meghalni, mint egy béke vallását hirdető, segélyeken élő dzsihádista keze által.
Tipikus ballib szalmabáb érvelés, hogy állítanak egy hülyeséget (jelen esetben, hogy a bevándorlásellenes európai emberek azt hiszik, hogy nagy eséllyel halnak meg terrorcselekményben), majd ezt a maguk által kreált szalmabábot jól legyőzik egy statisztikával, miszerint rákban meg szívinfarktusban meghalni milliószor valószínűbb, mint terrortámadásban.

Elárulom, hogy senki se hiszi azt, hogy a terrorizmus nyugaton vezető halálok lenne. De az illegális bevándorlásnak csak egy vetülete a terrorizmus növekedése. A többit (segélyen élősködés élethossziglan, etnikai arányok tartós megváltozása, képzetlen, inkompatibilis kultúrájú tömegek beözönlése, gettósodás, adóterhek növekedése, polkorrektség, véleménynyilvánítás szabadságának megszűnése, saria jog beszüremkedése, szervezett bűnözés, nők elnyomása, becsületgyilkosságok, gyerekek, nők erőszakolása, a ballib oldal az importált, majd állampolgárrá tett harmadik világbeliek szavazatait besöpri) nagyvonalúan nem említi az ábra.

Mondok egy másik példát: AIDS-ban alig hal meg valaki manapság. Részben mert a HIV vírus nem olyan könnyen fertőz, mint azt hitték róla (nem úgy terjed, mint az ebola vagy influenza), másrészt ha meg is kapja az ember, gyógyszeres kezeléssel ma már 30-40 évvel is kitolható a beteg élettartama, alig pár évvel él kevesebbet, mint az átlag. AIDS-ben alig hal meg valaki, infarktusban, rákban milliószor többen halnak meg nyugaton. Tehát aki óvszert használ vagy a partnerétől negatív HIV-tesztet kér, az nemnormális, paranoid, beteglelkű? Aki nem dug útszéli kurvákkal gumi nélkül az kirekesztő, paranoid?

Még annyit hozzátennék, hogy Szíriában és Líbiában is alig halt meg valaki terrorizmus és háborúk miatt 10 éve, tehát aki itt attól tartott, hogy terroristák lefejezik, az paranoid volt. Aztán jött Hussein Obama és Killary Clinton demokráciaexportja, az Arab Tavasz nevű CIA művelet (ami csak a szövetséges Szaúd-Arábiát kerülte el), és hirtelen százezrek vesztették életüket terrorizmus és polgárháború miatt. Majd 50 év múlva, amikor feloldják az akták titkosítását, akkor fogjuk látni, hogy milyen machinációk mentek a háttérben.
Aki azt hiszi, hogy a terrorizmus, háború, eurokrata diktatúra, német expanzió kelet felé nem lehet egy évtizeden belül probléma Európában, az nem járt történelemórákra az iskolában. Hitler meg Sztálin is volt az év emberének választva a második világháború előtt. Oszama bin Laden is volt egykor Amerika legfőbb szövetségese a szovjetek elleni harcban Afganisztánban. A világ gyorsabban változik, mint hisszük.
süti beállítások módosítása