Ennyi ember tombolt a Szigeten az elmúlt 23 évben

2016. augusztus 13. 22:02 - Napi Csárt

Tavaly már majd 400 ezer emberrel többen buliztak a Sziget Fesztiválon, mint a rendezvény első évében. És mikor lenne aktuálisabb mindezt górcső alá venni, mint most, a fesztivál "kellős közepén". Voltak ugyan gyengébb évek, de összességében elmondható, hogy szép fejlődésívet rajzolt le az elmúlt több mint két évtized alatt. Idén vajon megdől a tavalyi rekord?

Szólj hozzá!

Itt a válasz a nagy kérdésre: milyen pohárból kell inni a vörös- és a fehérbort?

2016. augusztus 12. 16:18 - Napi Csárt

Te sem tudod soha eldönteni, hogy milyen pohárból kellene inni éppen a vörös- vagy a fehérbort? Pedig állítólag a megfelelő pohárból finomabbak a borok. Nem kell azonban többé ezen aggódnod, itt egy nagy összefoglaló, amiből megtudhatod, hogy melyik pohárból milyen bort kell(ene) inni.

borok_grafikon.png

7 komment

Mutatjuk, hol élnek a szexi, szingli anyukák

2016. augusztus 11. 15:38 - Napi Csárt

A kérdés eldöntésében a 2011-es népszámlálás volt segítségünkre. Azt néztük meg, hogy hol él a legtöbb, gyermekeit egyedül nevelő szülő.

Annyit még elárulunk, hogy a

Közép-Magyarország régió értékéből csak Budapest kitesz 108 678-at

 

12 komment

Hányan buliztak a Szigeten az elmúlt években?

2016. augusztus 10. 17:15 - Napi Csárt

A mai napon kezdődik a 24. Sziget Fesztivál, amitől ismét látogatórekordot várnak a szervezők. Csaknem másfél hónappal a kezdés előtt valamennyi bérlet elkelt a rendezvényre. Június 30-tól pedig már csak napijegyet lehet kapni, de a holnapi napra, már ezek is elfogytak. De mennyien voltak a Szigeten az elmúlt években?

 

Szólj hozzá!

Végre kiderült: eddig bírják a férfiak az ágyban

2016. augusztus 09. 11:49 - Napi Csárt

Egy kutatás fényt derített arra az örök kérdésre, hogy meddig bírják a férfiak az ágyban. Az átlag hat perc után ér a csúcsra, a legtöbben három és hat perc közötti teljesítenek. A különbségek egyébként óriásiak, míg sokan egy-két perc után élik át az orgazmust, addig jelentős azok száma, akik negyed óránál is tovább bírják. meninbed.jpg

61 komment
süti beállítások módosítása