Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megcsalás vagy sem: te szexelnél robotokkal?

2017. október 10. 17:02 - Napi Csárt

Statisztikák szerint sokan vannak akik igen.

Egyre több munkát végeznek robotok a világon, ráadásul foglalkoztatásuk egyre növekvő tendenciát mutat. Mi történik azonban majd akkor, hogyha az egyre gyorsabb ütemben haladó fejlesztések révbe érnek, és elkészülnek a teljesen élethű, az emberekhez megszólalásig hasonlító szexrobotok? Néhány kutató már most azt mondja, hogy ezek a szerkezetek a jövőben annyira elterjednek, hogy 2050-re óriási hatással lesznek az emberek mindennapi szerelmi kapcsolatára.

Adja tehát magát a kérdés: Te szexelnél egy robottal? Kutatók ugyanezt a kérdést tették fel amerikai felnőtteknek. A lenti infografika pedig megmutatja, hogyan válaszoltak. Az megkérdezettek 65 százaléka nem gondolkodna robotokkal való együttléten, 16 százalékuk azonban lefeküdne a gépekkel. A megkérdezett férfiak közül egyébként minden negyedik válaszolt igennel a robotszexre, míg a nők közül ez az arány csupán 1 volt a 10-ből. 

A kutatás rákérdezett arra is, hogy vajon megcsalásnak értékelnék-e az efféle együttlétet az emberek. Az arányok között itt már jóval kisebb volt a különbség. Hiszen a megkérdezettek 32 százaléka megcsalásnak venné, ha párja egy robottal szexelne, ugyanakkor 33 százalék volt azok tábora akik nem tekintenék megcsalásnak az efféle aktust. Talán nem meglepő, hogy a férfiak engedékenyebbek ilyen téren, miközben a nők magasabb arányban ítélnének el egy efféle affért.

sexwithrobots.jpg

18 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr3812948067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.10.11. 07:06:34

Nem szexelnék robottal, de ez csak azért van, mert én még abba a generációba tartozom, aki hosszú évekig várt telefonvonalra, majd videót hoztunk haza a Mariahilferstraßéról és légpuskát Csehszlovákiából. Szóval őskövület vagyok. a farokverés még érthető számomra, de én már a motoros műpinát se értem, a robotszexet meg végképp nem. Minek adna ki ezekért pénzt bárki.
Férfiként úgy látom, a valódi női pina a jó.

A nők amúgy addig bármilyen félrekúrást elnéznek a férfinak, amíg a férfi nem hordja el a családi pénzt a kis kurvájához, tehát a nő nem a félredugásra féltékeny, hanem arra, ha a férfi az erőforrásait másra költi. Ha egy férfi bélyegekre, vasútmodellre, szerencsejátékra költi a pénzét és nem más nőkre, a felesége ugyanúgy idegbeteg lesz, mintha kurvákra költene.
Tehát a nők nem fogják jó szemmel nézni, ha a robot drága és erre költ a férfi.
De a nők többségének nyűg a szex, ezért esetleg elfogadják, hogy a férjük egy robotot dug, így legalább nekik nem kell szenvedni minden este a ziháló, pocakos férjük alatt.

A nők eleve kevésbé igénylik a szexet, a szextől ráadásul azt várják, hogy általa egy férfi erőforrásai felett ellenőrzést szerezzenek. Egy robot meg nem fog a nőnek lakást venni, drága vacsorát fizetni meg Chanel táskát ajándékozni, úgyhogy a nők nem fognak robotokkal dugni.

Berelhetoreklamfelulet 2017.10.11. 15:43:57

Aszondja 2050-re... Már 2030-ra is elégé elterjedtek lesznek az erre a célra készített "robotok". 2050-re gyakorlatilag emberként mozgó/cselekvő robotok lesznek.

Rémbódess 2017.10.11. 18:00:11

@karandash: "A nők eleve kevésbé igénylik a szexet, a szextől ráadásul azt várják, hogy általa egy férfi erőforrásai felett ellenőrzést szerezzenek."

Viszont ha megengedik, hogy a férjük egy robottal dugjon, elveszítik ezt az ellenőrzést, tehát nem fogják megengedni.

Brix 2017.10.11. 18:18:57

A testet mint fegyvert ki fogja venni a nők kezéből, így ha lesznek tökéletes , nőt utánzó robotok, akkor biztos lesz rá kereslet is...Már a tökéletlenekre is van, főleg Ázsiában.. Ez persze nem jó hír alapvetően, de a sok dolgozó , lenézett, " béta " hím végre megoldást talál az evolúció kib...ására, hogy ők egy nőnek sem kelleneek szexuálisan , max palimadárnak tartják őket...Az alkalmi kalandokat és a szexualitást, eddig a férfi társadalom felső 5-10%-a gyakorolta a " hajlandó "nőkön, ( 30-40%? ) a többi férfi meg csak külső szemlélője az eseményeknek...

@karandash: "A nők eleve kevésbé igénylik a szexet" Én nem ezt tapasztaltam, hanem inkább egyénfüggő a sexdrive, ahogy a férfiaknak esetében is... Ha jön egy fain , " alfa"gyerek, aki elég gátlástalan, azzal mindjárt le is fekszenek, az első alkalommal...
A béta meg hiába udvarol , neki nem jön össze , vagy csak akkor ha nagyon sokat fizet...
Konklúzió: a " műnő " egyfajta felszabadulást ad a bétáknak, így a világ legjobb üzlete lesz, ha a megfelelő minőségben le tudják gyártani...

2017.10.11. 18:34:37

@Brix: igen, a nő libidója nagyban függ attól, hogy ki nyúl az illető női hölgy alá. Ha egy híres, gazdag, hatalommal rendelkező férfi, akkor olvadoznak. Legalábbis látszólag, valójában fejben osztanak-szoroznak, hogy ebből mi hasznuk lehet.
Ha egy béta veti be magát náluk, akkor felháborodnak, mert az szintjükön aluli.
Összességében viszont a nők libidója töredéke a férfiakénak, ezért is diktálhatják a szex árát. Hisz nőként nekik nem létkérdés a dugás. A férfinak viszont az.

@Rémbódess: már a farokverésről és a pornóról is azt hitték sokan, hogy azokkal ki fogják fogni a szelet a nők vitorlájából. Mégis van még igény az asszonyi pinára. Sőt, egyre nő az ára.

pizo 2017.10.11. 18:41:21

@Brix: " így a világ legjobb üzlete lesz, ha a megfelelő minőségben le tudják gyártani..."

Feltehetőleg sok jelenlegi járműgyártónak - akiket az önvezető járművek gyártása fog padlóra küldeni - ez jelenti majd a menekülőutat.

Zoli

Rémbódess 2017.10.11. 18:57:47

@karandash: Viszont az ingyenes, tömegek számára elérhető pornó (a neten) azt okozta, hogy egyre többen szállnak ki a "párkeresési mókuskerékből". (Jellemzően a béták.) Ugyanis van az a költség/haszon elemzés, ami azt mutatja, hogy sok bétának vaskosan nem éri meg az idő és pénzráfordítás a csajozásra, hiszen a sikerráta nagyon alacsony. Nagy esélye van annak, hogy a technológia fejlődésével (VR, robotok) egyre élethűbb lesz az illúzió, ami azt fogja okozni, hogy az eddig a döntési határon billegők is átállnak az olcsóbb megoldásra.

Budapest a kutyaszar városa 2017.10.11. 19:48:32

@karandash: És miből gondolod, hogy a nők nem fognak a jótestű, jóképű szexrobotokra rákattanni ? A nők jó részének ma is van önálló egzisztenciája, pláne 20-30 év múlva megengedhetik maguknak ők is, hogy szinte csak a szórakozásnak éljenek.

Kelly és a szexi dög 2017.10.11. 20:04:14

rendes robotnőket kellene már gyártani - mint Daryl Hannah A szárnyas fejvadászban! Asszem nem lenne kérdéses a válasz...

levi009 2017.10.11. 20:11:40

Az elektromos kurvinyek még erősen serdülő korban van, közelről sem kelhet versenyre az igazival.
Viszont, egy idő után nem lesz, aki dugja őket, vagy dugatja magát velük. Hacsak nem kezdik el lombikban tenyészteni a júzert.

2017.10.12. 04:42:41

@Budapest a kutyaszar városa: a nők bármikor kaphatnak szexet. Ingyen. Kötöttségek nélkül. Sőt még fizetnek is érte a férfiak. Vacsora, italok, utazás, lakás, eltartás, designer táskák. A nőnek nem az a fontos, hogy egy farok mozogjon benne, hanem az, hogy kihez tartozik az a farok. Ha gazdag, befolyásos emberhez, akkor az neki jobb. A nőknek elsősorban nem a szex kell, hanem amit a szexszel meg tudnak szerezni.
Egy robot semmilyen társadalmi státuszt nem képvisel, ahogy egy vibrátor se. Ilyen gépektől nem kapja meg a nő azt, amit egy hús-vér férfi a szexért nyújt neki.
Igen, a nagyon független, önálló egzisztemlnciával rendelkező nők is pont így gondolkodnak. Csak ők magasabb árat kérnek a pinájukért. Mindig van feljebb. Minden nő felfelé keres partnert. Dugópajtásnak esetleg elfogad egy svéd csaj egy nincstelen arab migrit, de hosszútávon pénzre akarja váltani a muffját. Vagy a szociális állam vagy egy gazdagabb ember fogja kitartani (ha el is válnak, gyerektartást fizetni fog).

A nőknek szóló pornóra minimális az igény, míg a férfiak rengeteg pornót fogyasztanak. Homo és hetero férfiak is, tehát ez nem a nemi irányultságtól függ, hanem a biológiai nemtől.
Férfiak járnak prostikhoz ma is, a nők meg nem.
Teljesen máshogy működnek a nők.
Ahogy ma nem költenek szexpótlékokra, úgy a jövőben se fognak.

"20-30 év múlva megengedhetik maguknak ők is, hogy szinte csak a szórakozásnak éljenek." - egy nőnek a szórakozás teljesen mást jelent, mint egy férfinak. Egy nőnek a szex melletti körítés, pénzszórás, vacsora, utazás a szórakozás része.

2017.10.12. 05:03:56

@Rémbódess: itt Kelet-Ázsiában, ahol elérhetőbb minden csúcstechnológia, mint Magyarországon, el lehet szórakozni kütyükkel, mégis nagy az igény a hús vér nőkre. Lehet, hogy egy csomó lúzer elvan a virtuális valóságban, de a családi nyomás a fiúkon nagyon erős, hogy legyen gyereked, feleséged. Rengeteg itt a szingli, de ők meg nem szexelnek egyáltalán, itt ugyanis a házasságon kívüli szex tabu. Kurvához járni itt nem olyan olcsó, mint Magyarországon.

A lányok elvannak a szüleik háztartásában 35-40 éves korukig is, még ha dolgoznak is, maguknak, saját pénzből nem vesznek lakást, inkább a szülői házban élnek. Szexuális életük nulla, barátnőkkel járnak Starbucksba és szappanoperákat néznek. Sok idősebb szülő kifejezetten elhalmozza a lányát jóléttel, ajándékokkal, ingyen lakik a csaj otthon, így aztán nem is motivált arra, hogy elköltözzön, férjhez menjen. Ha férjhez is menne, akkor minimum azt az életszínvonalat megköveteli, amit a szülői házban élvezett. Az pedig elég magas.

Viszont a fiúkat nyomja a családjuk, hogy házasodjanak meg, csináljanak unokát a nagyszülők örömére. Ebből az lett, hogy jól felverték a nők az árukat, az a kevés lány, aki hajlandó házasodni és gyereket szülni, alapnak veszi, hogy a férfi vesz neki egy lakást, és a nő gyerekszülés után sose dolgozik többet, a férfi eltartja. Tehát a férfiak a nőkért egyre nagyobb árat fizetnek itt.
Itt teljesen elképzelhetetlen az, hogy egy fiú és lány albérletben elkezdik a közös életüket, aztán gyűjtenek pénzt és vesznek közös lakást, felépítik az életüket. Egy magára valamit is adó nő itt megköveteli, hogy a férfi már rendelkezzen egzisztenciával, lakás, kocsi alap a házassághoz. Ezért aztán nem is házasodnak a fiatalok korán, mert a fiúknak kell vagy 5-10 év, mire összeszednek annyi pénzt, ami elég egy lakás kezdőrészletére, kocsira.

Bambano 2017.10.12. 14:46:57

mosogatni tudnak-e?

Bambano 2017.10.12. 14:53:00

@Rémbódess: csak akkor nem férjnek fogják hívni, hanem agglegénynek, a nőt meg szinglinek, aki nem dumál bele mgtow pasik dolgaiba.

szerintem ebből nagy pofáraesés lesz a nőknek...

Rémbódess 2017.10.12. 16:10:29

@Bambano: Szerintem is nagy pofáraesés lesz a nőknek. Az egyre jobban atomizálódó és elmagányosodó társadalom megkapja az utolsó lökést, a férfiak egész nap azt csinálhatják, amit csak szeretnének és nem lesz szükségük arra a kismillió megalkuvásra, amit a pinához való hozzájutás érdekében napi szinten bevállalnak.

A nők meg pöröghetnek a f...szkörhintán napestig, még kivénhedt macskásszingliként ők is beruháznak egy férfi szexrobotba. Természetesen az alfák ugyanannyit fognak szexelni, mint mindig is, csak a bétáknak ez már nagyon nem fog fájni...

És nem mellesleg ez lesz az evolúció megoldása a túlnépesedésre. :)

2017.10.13. 02:26:25

@Rémbódess: a probléma csak az, hogy ez az utópia nem egyszerre jön el mindenhol. A harmadik világban a gyerekcsinálás marad a legfontosabb időtöltés és mivel Nyugaton inkább nem csinálnak gyerekeket, meg szexrobotoznak, ezért a migráció szépen folyik majd tovább, sőt erősödik.

Egy macskás szingli nem vesz szexrobotot, hanem kikormoltatja a muffját egy nigériai vagy afgán migrivel. Már ma is tömegesen járnak nők szexturistáskodni Jamaikába, Egyiptomba, Törökországba, Dominikai Köztársaságba. Bárhova, ahol a férfiak még nőket akarnak dugni és nem kérnek elnézést mindenért.

Rémbódess 2017.10.13. 06:45:33

@karandash: Hát, a migrikkel kormoltatásban lehet valami.

Viszont szerinted a nyugati férfiak miért kérnek mindenért elnézést? Akkor ezek szerint elmondhatjuk, hogy a nők tehetnek a nyugati civilizáció visszaszorulásáért? :-DDD

2017.10.13. 10:56:01

@Rémbódess: a nők mindig is felajánlkoztak a hódítóknak, behódoltak az idegeneknek, ha azok elárasztották a területüket. Így éltek túl válságokat. A saját törzs férfi tagjait pedig alázták, szekálták, irányítgatták, ahogy ma a nyugati feministák a fehér férfit. Közben refugeeswelcome transzparensek alatt nedvesedve várják a fiatal arabokat, négereket. Azokat, akik egy olyan kultúrából jöttek, ahol nagyon nincs feminizmus, de még a nemek közti egyenlőségről se beszélhetünk.
A migri viszont rámarkol a német nő seggére, az meg elalél, mert ilyen férfias fellépést német férfitól rég nem látott már. A nagyon emancipált nyugati nők nem véletlenül özönlenek Törökországba, Jamaikába, Balira, Fülöp-szigetekre, Gambiába, Kenyába, Dominikai Köztársaságba kúratni magukat nyaralás alatt.
A német, francia, kanadai férfiak a "cuck" jelzőt nagyon is kiérdemelték.
Megjegyzem nemrég még a magyar férfi is ilyen egzotikus macsó volt a német lányok szemében. Balatonon az NDK-s lányokat nem kellett kétszer kérni, hogy széttegyék a lábukat.
A magyar férfi vendégmunkások az NDK-ban valóságos lokális "mediterrán" világsztárnak számítottak, ha bementek egy szórakozóhelyre. A német nőkben mindig is megvolt ez vonal. Egy magyar, jugoszláv, török srácnak kúrópajtás szerepre mindig volt esélye, ha komoly kaocsolatra nem is. Mert azért az anyagiak már számítanak, ha hosszútávú kapcsolatról van szó.
süti beállítások módosítása