Tényleg a legnagyobb mellek a legvonzóbbak?

2015. április 22. 10:59 - Napi Csárt

Brit tudósok egy kutatásban arra jutottak, hogy a férfiak elsősorban a közepes méretű melleket szeretik, a közepes méretű keblekkel megáldott hölgyek dekoltázsát nézik a legszívesebben. A második leginkább kedvelt mellek a nagy kategóriába esnek a tudósok szerint.

A kutatók másik igen fontos megállapítása az volt, hogy a férfiak jóindulatúan szexisták, vagyis nem a hölgyeket akarják megbántani a kebleik vizslatásával, nem rosszindulatból bámulják a hölgyeket. 

Persze az sem mindegy, hogy milyen a társadalmi státusza és mennyire éhes a férfi. Minél jobban áll anyagilag és minél kevésbé éhes a férfi, annál inkább a kisebb mellek tetszenek neki. A szegényebb és éhesebb társaik viszont jó eséllyel a nagyobb kebleket kedvelik.

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr767373404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Márk Szerencsi 2015.04.22. 13:43:53

pontosan, a közepes, de meglep,h elég sokan szeretik a kicsit is

becsajozok.hu · http://becsajozok.hu 2016.06.20. 00:05:22

Nem a méret a lényeg, hanem h érzékeny legyen!
süti beállítások módosítása