Ezt minden szülőnek tudnia kell

2015. június 22. 13:59 - Napi Csárt

Június 16-án hivatalosan is megkezdődött a szünidő, közel 1,2 millió diák szabadult ki idén az iskolapadból. Évente mintegy 1500 balesetben sérülnek meg gyermekek, ezeknek pedig a 30 százaléka nyáron következik be. Ellenben sok szülő nem is tudja, hogy 2003 óta, ingyenes balesetbiztosítást nyújt minden 3 és 18 év közötti gyerek számára az állam.

2015-ben a Groupama Garancia Biztosító Zrt.-vel kötött szerződést a Magyar Állam képviseletében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. Itt vannak a biztosítási díjak: 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr137564322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Naki vagyok kerdojel 2015.06.26. 11:43:13

Baleseti halál esetén az összeg elég a temetés felére, kb. Nem nagy vigasz, bár a semminél több.
A többi összeg pedig nevetséges, kerekítési hiba, így felesleges. Szerintem ez is csak egy állami mutyi, valaki jót keres rajta (persze tévedhetek, de hogy felesleges a dolog, az biztos). Egy tízszeres szorzóval már értelme is lenne.
süti beállítások módosítása