Itt húztak kerítést a migráció ellen Európában

2015. október 02. 10:12 - Napi Csárt

Nemcsak az öreg kontinens él ezzel az eszközzel

Magyarország mostanában sokat szerepel a nemzetközi médiában a menekültek miatt. Sokan vitatják azt is, hogy szükség volt-e a kerítés felépítésére a határon, pedig nem hazánk az egyetlen, ahol így védekeznek a migráció ellen. Mind Európában, mind az öreg kontinensen kívül bevett gyakorlat fizikailag is akadályozni a vándorlást. barrier.jpg

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr807851506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fehérfarkas 2015.10.03. 13:36:53

Egy kicsit csal a térkép. Ugyanis Irak és Szíria körüli határok (Törökország, Irán, Szaúd Arábia, Jordánia) nem a migránsok ellen vannak, hanem azon terroristák ellen, akik ebben a 2 országban a lakosságot gyilkolják és mindent pusztítanak ami az útjukba kerül. Nem akarják, hogy könnyen átmenjenek hozzájuk is a terroristák.
De Oroszország és Ukrajna között sem a menekültek miatt van a kerítés, hanem ne tudjon átterjedni az oroszokhoz a háborús konfliktus. Főleg, hogy Ukrajnából elsősorban az orosz etnikumú lakosság menekülne az Orosz Anyácskához. Viszont azt nem akarja Oroszország, hogy a puccsista új ukrán kormány emberei orosz földre tegyék a lábukat (fordítva viszont igen: orosz katonák segítik az új puccsista ukrán kormánytól elszakadni akaró orosz etnikumú kisebbségeket).
Marokkó és Algéria között szintén nem a menekültek miatt van határ, hanem mert a 2 ország évtizedeken keresztül ellenséges viszonyban volt egymással + volt egy 10 éves algériai polgárháború is, amit a marokkóiak nem akartak, hogy hozzájuk átterjedjen. Ráadásul mindkét országból, ha valaki emigrál, akkor nem a szárazföldi szomszédba, hanem a tengeri szomszéd Spanyolországba vagy Franciaországba megy.
Cipruson szintén nem a menekültek miatt van kerítéses határ, hanem a ciprusi török-görög konfliktus miatt (mindkét ország katonái voltak ott a 20. sz-ban megszállóként/felszabadítóként - attól függően, melyik etnikum szemszögéből nézzük).

dont be such a jew 2015.10.03. 13:37:10

fizikailag is, mi?

meg még pszichikailag is, mi?

dont be such a jew 2015.10.03. 13:37:14

nyehehee, sokkal több kerítés kell

midnight coder 2015.10.03. 13:37:17

És akkor az USA még nincs is a térképen.

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.10.04. 08:22:16

Vicces volt, amikor Renzi ominózus new-yorki beszéde után-amelyben Magyarországot bírálta a menekültekkel való bánásmódja miatt-pár órával az olasz rohamrendőrök erőszakosan felszámolták az olasz-francia határon lévő menekült sátortábort. Nem vízágyúval, hanem gumibottal..
Álszent hazug disznók..
süti beállítások módosítása