Több százezer családot már csak egy lépés választ el az ajándékmillióktól

2016. január 13. 15:03 - Napi Csárt

Az egész ország CSOK lázban ég, vagyis mindenki a 10+10 milliós lakáscélú támogatáshoz szeretne hozzájutni. De vajon hány családnál jöhet szóba az igénylés? A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legutóbb 2011-ben végzett népszámlálást, így azóta biztosan történt változás, de a számok arányaiban jól mutatják, hogy míg a legtöbb családban egy gyermek van, sok az olyan család is, ahol már két gyerek született.

A 2011-es népszámlás során 388 598 olyan család volt, ahol a szülők házasságban éltek és már két gyerekük volt. Náluk igazán égető a kérdés, hogy vajon vállalnának-e egy harmadik gyereket, hogy megkapják a nagy összegű otthonteremtési támogatást. Persze azok a házastársak, akiknek még nincs vagy csak egy gyerekük van, szintén vállalhatnak gyerekeket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr808268408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása