Rosszabbul állnak a bedőlt hitelek, mint gondolnánk

2016. március 14. 10:33 - Napi Csárt

Az MNB kutatása alapján nem mindegy, hogy a nemfizető hiteleknél az átlagos, vagy a medián (tipikus) adóst nézzük. Mivel sok, igen nagy tartozással rendelkező ügyfél van, ezért az átlagos adatok alapján magasabb értékeket kapunk. 

Azonban bármelyik esetet nézzük, a felvázolt 144 ezer adós rossz helyzetben van, mivel a jövedelmük nagyjából háromnegyedét hiteltörlesztésre fordíthatják. 

Ha nem látod a Napicsártot, kattints IDE!

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr448465668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló 2016.03.16. 02:17:25

Nem kell siránkozni! A Fidesz jobbágyok csak tapsoljanak! Az MNB a svájci frank átváltásból - amit ugye a devizahiteleseken keresett - remek műtárgyakat tud most vásárolni. Megérdemlik Matolcsyék, hiszen megmentették a devizahiteleseket. Már csak a bolsevik Brüsszel igáját kell lerázni és tejjel-mézzel folyó ország leszünk.
VIK-TOR! VIK-TOR! VIK-TOR! VIK-TOR! VIK-TOR! VIK-TOR! VIK-TOR! VIK-TOR! VIK-TOR!

DocBulywood 2016.03.16. 08:24:09

Ez a pekidzs, junó?

Pekidzs.
süti beállítások módosítása