Folytatódik a háború Szíriában: kiegyenlített a küzdelem?

2016. április 23. 09:30 - Napi Csárt

Az elmúlt időszakban békésebb időszak volt jellemző Szíriára, azonban a harcok úgy tűnik, kiújulnak. Az április 4-i helyzetről jelent meg az alábbi térkép, amin a kormányerők pirossal, a felkelők zölddel, a kurdok sárgával, az ISIS pedig feketével-szürkével van jelölve. aprilis_4.jpg

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr898650354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.04.24. 08:06:04

Na ha ilyen jól tudják hogy ki hol van, akkor azokra a fekete pöttyökre kéne koncentrálni jól, azt megszórni őket alaposan .

Medgar 2016.04.24. 11:10:32

@szociál: Az elsődleges cél Aszad megbuktatása. Ezért fegyverezték fel a felkelőket a "tűzszünet alatt.

kvadrillio 2016.04.24. 11:51:55

Mészáros Lőrinc, Matolcsy unokatestvére és a többiek: ők szakítottak az MNB pénzszórásán
AHOVA A ZSIDÓK BETESZIK A LÁBUKAT, OTT ROHAD MINDEN A KORRUPCIÓTÓL !!!!! BASSZA MEG A KURVA ISTEN ŐKET !
Rokoni bizniszek, egymásnak megszavazott pénzek könyvkiadásra, méregdrága rendezvények, egzotikus tanulmányutak, ingatlanvásárlások, átalakítások, irodabérlések - a Magyar Nemzeti Bank alapítványainak költéseit alaposabban átnézve sok érdekességre bukkanhatunk.

A 260 milliárd forintból létrehozott hat alapítvány évekig kitartott amellett, hogy ők nem közpénzből gazdálkodnak, így a költéseiket is nyugodtan eltitkolhatják a nyilvánosság elől. Miután azonban perek egész sorát bukták el, péntek este kénytelenek voltak honlapjaikon közzétenni:
mikor, kivel mire kötöttek szerződést, és mennyiért.

Ezekből készítettünk most összesítést. A hat alapítvány összesen csaknem ezer tételt tett ki a honlapjára pdf-ben, a dokumentumok részletes átfésülése nem volt egyszerű feladat. Egyes tételek kétszer is megjelentek, bizonyos vásárlásokban voltak átfedések, az egyszeri tételek mellett pedig többször órabérben, vagy havidíjban adtak meg egyes szolgáltatásokra kötött szerződéseket anélkül, hogy a végösszeget, vagy akár az időtartamot is közölték volna.

A teljes összegzés így mindenképpen pontatlan, de jó közelítést ad arról, mire ment el a pénz, kikkel kötötték a legnagyobb értékű szerződéseket, illetve egyáltalán: hogyan gazdálkodtak a rájuk bízott közpénzzel Matolcsyék alapítványai.
Tízmilliárdokat költöttek

Már csak azért sem, mert évekig abban a hiszemben költötték a pénzt, hogy az nem közpénz.

lobbantott tsilke 2016.04.24. 12:55:09

@kvadrillio: így igaz, lopni sem tudnak úgy, ahogy az előző kormány... és a következő.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.04.25. 07:29:21

@Medgar:

A mai világban megiszik egy kávét és nem bírja szíve, ennyike.
Mit tökölnek már, biztos van a közelében valaki aki új személyazonossággal el éldegélne az USA-ban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.04.25. 07:31:22

@kvadrillio:

Majd ha fizetős lesz az internet (ami nem lesz ,mert most csökkentik az árát) akkor majd kimennek az emberek az utcára, vagy még esetleg ha 1000 ft lesz egy liter benya.
süti beállítások módosítása