Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Végre kiderült: tényleg a méret a lényeg?

2016. május 03. 09:58 - Napi Csárt

A férfiak gyakran aggódnak amiatt, hogy vajon elég nagy-e a férfiasságuk a nőknek. Az átlagos méretről egyébként ebben a bejegyzésben olvashatsz, sőt akár szavazhatsz is róla. 

A Dr. Ed által készített felmérésben viszont arra jutottak, hogy a nők többségének legalább egy kicsit fontos a méret, sőt, 11 százalékuk szerint nagyon fontos. Azonban nem mindenkinél van így: a nők ötöde ugyanis nem tartja fontosnak a méretet.

Ha nem látod a Napicsártot, kattints IDE!

 

24 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr58682248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tesla Nikolett 2016.05.03. 17:13:38

Erről már volt egy blog, teli méretnövelő találmánnyal, de ne próbáld ki őket...
szabadalom.blog.hu/2015/12/11/penisznovelo-talalmanyok

Burgermeister 2016.05.03. 18:09:36

persze h fontos...kis vékony pöccsel mit lehet csinálni....semmit

Galicius 2016.05.03. 20:45:52

Tök mindegy,hogy mekkora a farkam,ha úgy nyalok,mint Lessie.

DocBulywood 2016.05.03. 21:10:06

Rocco csajait sem érdekli a méret. Szerintem... :-D

buddha 2016.05.03. 21:55:46

Attol fugg, hova rakod

Palladrin 2016.05.04. 08:05:22

A GDP 2010 nem fontos?

padisah 2016.05.04. 09:59:03

@Palladrin: ezt én se értettem,a blog tulajdonképpen a gdp és a farokméret kapcsolatát vizsgálja?

sixx egy ostoba faszfej 2016.05.04. 13:59:47

A férfiasság nem azonos a fasszal, és nem mérhető centiben.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.05.04. 15:06:44

Egyszer úgy olvasnék már valami komolyat arról, hogy a férfiakat MIÉRT fogalkoztatja annyira a farkuk mérete, hogy már kiskamas kortól ez az állandó vetekedés témája. Kulturális vagy biológiai evolúciós oka van? Tudjuk, hogy keleti kultúrákban és primitív kultúrákban is óriási péniszszobrokkal jelzik a termékenységet, pedig a gigantikus dákó a gyakorlatban szerintem nem eredményezi a gyereknemzés esélyének arányát, legfeljebb néhány haszonállatnál. Összemosódna a két megfigyelés? Az biztos, hogy ez a farokméregetés az egyik leggyakoribb téma a férfiak, de még a nők között is.

Köldök_szösz 2016.05.04. 15:14:39

@Androsz: Biológiai. Valahol egyszer azt olvastam hogy az őskorban az ősnők a nagyobb faszú faszikat preferálták.

2016.05.04. 16:14:43

@Túrós: nem csak az ősnők, a maiak is a szép nagy dákót kedvelik. Persze a dákó mérete önbizalmat is ad sok nagyfarkú férfinak, ezért férfiasabbnak tűnnek. De ha valaki határozott, jó a fellépése, viszont csak átlagos farka van, akkor még lehet jó a nőknél. Kis farokkal és nagy önbizalommal rendelkező férfi esetén viszont a nők inkább átverve érzik magukat.

@Androsz:
A nagy fasz nem minden, de egyértelműen hatalmas előny. A pénz azért fontosabb és az anyagi helyzeten lehet változtatni. A fasz mérete meg jórészt adottság, genetika. Ki is gyúrhatja magát az ember, de a farok az nem nagyon növelhető, ezért is fontos, hisz a faszméret nem manipulálható társadalmilag. Egy elnyomott jobbágy vagy rabszolga egy hatalmas lőccsel örömet szerezhetett a földesúr vagy ültetvényes kikapós feleségének.

Köldök_szösz 2016.05.04. 16:52:10

@karandash: Ja hát nem sok változott az őskor óta a fejekben. Egy csomó ösztön meg vágy tök ugyanaz.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2016.05.04. 17:09:24

@karandash:

"Egy elnyomott jobbágy vagy rabszolga egy hatalmas lőccsel örömet szerezhetett a földesúr vagy ültetvényes kikapós feleségének."

Csakhogy a legtöbb nőnek bőven jó az is, ami elég nagy, a túl nagy többségüknél már fájdalmat okoz, semmint gyönyört. Ezért hülyeség az egész úgy, ahogy van, azon túl, hogy mi az esztétikus, mivel úgyis az számít, hogy adott partnerek kompatibilisek-e egymással, illetve a férfi rendelkezik-e technikával, vagy azt hiszi, hogy a mérettől önmagában elalélnak a nők.

2016.05.04. 22:46:03

@Mj: a nők a nagy mérettől elalélnak, ahogy a jóképű, bradpitt testű, izgalmasan élő férfiaktól is. Meg a sportautóktól, luxusautóktól, ékszerektől, pénztől is. A szexualitás jórészt agyi folyamatok összessége. Redukálni arra, hogy két "kompatibilis" szerv dörzsöli egymást, kifejezetten primitív. A nőknek nagyon is számít a körítés, már egy nagy farok vagy széles váll látványától tocsognak a saját levükben. Teljesen kivirul egy békéscsabai háziasszony is, ha végre nem a hites ura mássza meg az 1+2 fél szobás lakásukban, hanem egy chippendale testű síoktató srác veri telibe egy ausztriai hegyi szállodában.

Az is légbőlkapott, de gyakori téves feltételezés, hogy a méretes péniszt nem tudják megfelelően használni, fájdalmat okoznak vele és hogy a kicsi, de játékos a nyerő. Persze sok ember hazudik magának, sok férfi is azzal nyugtatja magát, hogy nem baj, hogy nem szép a felesége, de legalább viszonylag tiszta, szökőévente egyszer orálban is benne van, meg jó a gyerekekkel, a szép nők úgyis mind frigidek és buták. Önbecsapás a monogámia, ezáltal a társadalmi béke megőrzése érdekében.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2016.05.04. 23:28:49

@karandash:

"a nők a nagy mérettől elalélnak, ahogy a jóképű, bradpitt testű, izgalmasan élő férfiaktól is. Meg a sportautóktól, luxusautóktól, ékszerektől, pénztől is."

Vannak ilyen nők is, de azok pont csak arra jók. (Igen, fontosak valamennyire a külsőségek is, de nem ez a lényeg egy bizonyos színvonal és értékrend fölött.)

"A szexualitás jórészt agyi folyamatok összessége."

Ergo nem attól lesz feledhetetlen éjszakája egy ültetvényes feleségének, hogy elalél a rabszolga 30 centis dorongjának látványától, amikor valójában a legtöbb nőnek éppen, hogy fájdalmat szokott okozni a túl nagy méret. Ráadásul önmagadnak is ellentmondasz: egyrészt szerinted "a" nők a pénzes férfiaktól ájulnak el, másrészt elég, ha a cselédnek van óriási kéjrúdja; eldönthetnéd, hogy melyik logikára kívánsz támaszkodni.

"Redukálni arra, hogy két >>kompatibilis<< szerv dörzsöli egymást, kifejezetten primitív."

Én a minimum feltételekről beszéltem egyedül: minél nagyobb az átlagnál valakinek a mérete, valószínűleg annál kevesebb nővel fog összeilleni.

"A nőknek nagyon is számít a körítés, már egy nagy farok vagy széles váll látványától tocsognak a saját levükben."

Hát hogyne, "A" nőknek, mesélj még egy nőnek.:D Van, aki irtózik a 20 centinél nagyobbtól, van, aki meg nem bír betelni vele, nem vagyunk egyformák. (A félreértések elkerülése végett: sehol nem kívánom közölni a személyes viszonyomat a méretekhez, és mielőtt azt hinnéd, még utalást sem tettem rá, mert ez egyedül rám és a férjemre tartozik, amúgy senkinek semmi köze hozzá. Viszont nem szeretem a primitív általánosításokat.)

"Teljesen kivirul egy békéscsabai háziasszony is, ha végre nem a hites ura mássza meg az 1+2 fél szobás lakásukban, hanem egy chippendale testű síoktató srác veri telibe egy ausztriai hegyi szállodában."

Bizonyára nem túl jó a házasságuk, ha az asszony mindenféle síoktatóval dugogat, de hogy jön ide egy általad elképzelt, tök fiktív példa? Cáfol bármit is abból, amit állítottam?

"Az is légbőlkapott, de gyakori téves feltételezés, hogy a méretes péniszt nem tudják megfelelően használni, fájdalmat okoznak vele és hogy a kicsi, de játékos a nyerő."

Ez szimplán a szavaim kiforgatása: csak abból, hogy a nagy méret önmagában még nem garancia a női orgazmusra, nem következik az, hogy a kicsi a jó. Annyit állítok tehát, hogy pusztán az extrém méret még hátrány is lehet, egy szót nem ejtettem arról, hogy a kicsi üdvözlendő, vagy, hogy a hatalmasat ne lehetne technikásan használni.
Amúgy tessék cikkeket olvasni arról, hogy a jellemzően nagy merítéssel rendelkező prostik milyen méretet tartanak üdvösnek: a legutóbbi megkérdezett szerint tökéletesen mindegy a méret az örömszerzés szempontjából.

"Persze sok ember hazudik magának, sok férfi is azzal nyugtatja magát, hogy nem baj, hogy nem szép a felesége, de legalább viszonylag tiszta, szökőévente egyszer orálban is benne van, meg jó a gyerekekkel, a szép nők úgyis mind frigidek és buták."

Erről sincs fogalmam, hogy hogy jön ide.

"Önbecsapás a monogámia, ezáltal a társadalmi béke megőrzése érdekében."

A monogámiának meg aztán pláne nincs köze az egész diskurzushoz, mivel a boldog monogám kapcsolatnak a legkevésbé a méret szokott az alapja lenni. (Ha valakinek túl kicsi vagy túl nagy az illető partner számára, az azért elég hamar kiderül ahhoz, hogy ne feltétlenül legyen belőle hosszútávú kapcsolat.)

2016.05.05. 02:34:41

@Mj: "a jellemzően nagy merítéssel rendelkező prostik milyen méretet tartanak üdvösnek" - a prostik akkor élveznek, amikor leszámolják nekik a pénzt meg amikor a kuncsaft távozik a tetthelyről. Nyilván egy prosti, aki aznap a hatodik török kamionosnak teszi szét a lábát, nem élvezi se a kicsivel se a naggyal. Ha egy prostit megkérdezek, azt fogja mondani, hogy mindegy neki, csak hamar végezzen és ne legyen nagyon büdös.

A nagy fasz egyszerűen többet nyújt, nagyobbak benne a lehetőségek. Ha nem akarja a nő tövig bevenni, akkor nem lökik tövig.

"Bizonyára nem túl jó a házasságuk, ha az asszony mindenféle síoktatóval dugogat" - ez nem arról szól, hogy jó-e a házasságuk, ez arról szól, hogy mindig van jobb, vagy ha nem is jobb, akkor legalább más. Hűségesnek maradni addig tud az ember, amíg a környezete figyeli és/vagy nincs csábítás és/vagy frigid vagy elnyomja a vágyait. Eleve szerintem nem létezik olyan házasság, ami jó vagy fikarcnyival is jobb vagy tartósabb lenne, mint egy élettársi kapcsolat. Csak ha van a közösség felől nyomás, válás miatti rosszallás, akkor együtt maradnak.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2016.05.05. 12:06:24

@karandash:

"- a prostik akkor élveznek, amikor leszámolják nekik a pénzt meg amikor a kuncsaft távozik a tetthelyről."

Az úgy nem vitakultúra, hogy egyrészt válogatsz a cáfolataim közül és kiemelsz mondatokat, a többivel meg nem foglalkozol, másrészt fikciók mentén akarsz cáfolni egy cikkben tett én-állítást. Miért olyan nehéz elfogadni, hogy vannak, akik meglehetősen sokféle mérettel találkoznak, mégsem az alapján osztályozzák a férfiakat? Sajnos ugyanis nem elég a jó genetika, pedig milyen kényelmes is lenne.

"Nyilván egy prosti, aki aznap a hatodik török kamionosnak teszi szét a lábát, nem élvezi se a kicsivel se a naggyal. Ha egy prostit megkérdezek, azt fogja mondani, hogy mindegy neki, csak hamar végezzen és ne legyen nagyon büdös."

Nem. Itt megkérdeztek egy prostit és nem ezt mondta. Sőt, máskor és más prostikat is megkérdeztek, és ők sem ezt mondták. Nahát, ők sem egyformák? Nem beszélve arról, hogy a prostik között is jó néhány szint van, van, aki szóba sem áll igénytelen férfiakkal, úgy is dögre keresi magát.

"A nagy fasz egyszerűen többet nyújt, nagyobbak benne a lehetőségek. Ha nem akarja a nő tövig bevenni, akkor nem lökik tövig."

Aha, te pedig ezt el is hiszed. Ki kell, hogy ábrándítsalak: vannak, akiknek már a látványtól is elmegy az életkedvük, és vannak, akik nem fognak óvatoskodni, hogy "oké, eddig jöhet, de fél centi múlva már fáj, úgyhogy adjunk a szenvedélynek, de csak precíziós mozdulatokkal", inkább hagyják az egészet a fenébe. Nem egy nőt ismerek, aki ezért ment szét a barátjával: fájt neki, nem ment az általad vázolt félmegoldás sem, úgyhogy elváltak útjaik, mert nem illettek össze.

"- ez nem arról szól, hogy jó-e a házasságuk, ez arról szól, hogy mindig van jobb, vagy ha nem is jobb, akkor legalább más."

Még mindig semmi köze a témához a házasságnak, nem tudom, hogy minek erőlteted ezt. Láthatóan fogalmad sincs, hogy mitől lehet boldog egy házasság, de segítek: ahol már kifele kacsintgatnak, hogy mi lehet jobb meg mi lehet más, ott már nagyon nagy gondok vannak.

"Hűségesnek maradni addig tud az ember, amíg a környezete figyeli és/vagy nincs csábítás és/vagy frigid vagy elnyomja a vágyait. Eleve szerintem nem létezik olyan házasság, ami jó vagy fikarcnyival is jobb vagy tartósabb lenne, mint egy élettársi kapcsolat. Csak ha van a közösség felől nyomás, válás miatti rosszallás, akkor együtt maradnak."

Sajnállak, hogy így gondolod, mert ezek szerint fogalmad sincs se a szerelemről, se a házasság értelméről, se arról, hogy mit jelent boldogan élni egy olyan emberrel, aki a másik feled és a gyerekeid anyja/apja, és aki helyett nem kell más, mert csak Ő kell. Vannak olyan emberek, akik agyilag egyszerűen alkalmatlanok a monogám kapcsolatra, és akik el sem tudják képzelni, hogy hűségesnek lenni nem lemondás, amit én elfogadok, csak cserébe én is azt kérem, hogy ha ebbe a típusba tartozol, te is fogadd el, hogy olyan emberek is léteznek, akik boldogok tudnak lenni egy tartós kapcsolatban, akár házasságban is, mert ők meg olyanok.

2016.05.06. 03:35:42

@Mj: "ahol már kifele kacsintgatnak, hogy mi lehet jobb meg mi lehet más, ott már nagyon nagy gondok vannak." - ez a normális. A monogámia egy társadalmi nyomással fenntartott állapot. Nem mondom, hogy mindenki legyen poligám hirtelen, de az jó lenne, ha a monogámiát nem tekintené senki magától értetődőnek és pláne nem látnának gondot abban, hogy valaki poligám, kifelé kacsintgat stb.

"Láthatóan fogalmad sincs, hogy mitől lehet boldog egy házasság" - valóban fogalmam sincs arról, hogy egy társadalmi kreálmányitől lehet boldog. Mitől lehet boldog a futballbajnokság, mitől lehet boldog a befektetővédelem? Ezek pont úgy társadalmi intézmények, mint a házasság. Emberek lehetnek boldogok, házasságok nem. Aki boldog az házasság nélkül is boldog.

2016.05.06. 03:39:22

@Mj: "Vannak olyan emberek, akik agyilag egyszerűen alkalmatlanok a monogám kapcsolatra"

Agyilag... Ezt gondolom lealacsonyító éllel írod, de én inkább úgy gondolom, hogy ők átgondolták az egészet és úgy döntöttek, hogy ilyen feltételekkel nem szerződnek a partnerük nemi szervének élethossziglani, hisztiktől és menopauzától is korlátozott használatára.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2016.05.06. 10:11:51

@karandash:

Ilyen, amikor egy vak értekezik a színekről.
Az eredeti állításaimmal meg nem tudsz mit kezdeni, szóval ennek a beszélgetésnek a továbbiakban nincs értelme.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2016.05.06. 10:14:53

@karandash:

Nem, egyáltalán nem írtam lealacsonyító éllel, bár ezek szerint téged frusztrál, hogy valószínűleg sosem leszel képes hosszútávú, szerelemre épülő, boldog kapcsolatban élni, amit megértek. Mondom, nem vagyunk egyformák, úgyhogy további sok sikert kívánok az életben!
süti beállítások módosítása