Ez a 10 legjobb ország a világon

2016. november 05. 17:42 - Napi Csárt

Nagyon sokféleképpen rangsorolták már az országokat, de ezeknél általában egy-egy területet vizsgáltak, és az alapján állapítottak meg sorrendet. A jelenlegi felmérés viszont elég sok összetevőt vett figyelembe, és a készítői annyira biztosak az eredményeikben, hogy ki merik jelenteni: Németország a világon a legjobb ország.

Infographic: The best countries in the world | Statista Bővebben itt olvashatsz róla.

 

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr5411932827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rugovicsvalagba 2016.11.05. 18:18:57

Ha nem tudjuk, hogy milyen tényezőket vettek figyelembe, xart sem ér az egész. Ilyen grafikonokat gyakorlatilag barki keszithet minimalis szamitogépes ismeretekkel. És barmit bátran :-) kijelentenek hozzá.:-)

inebhedj - szerintem 2016.11.06. 10:28:33

Akkor nincs más hátra, adjuk el Magyarországot a szegényeknek és vegyünk Németországot.

kvadrillio 2016.11.06. 11:14:44

jahhh...na ezt az urizáló rothadt 20-as 30-as hozta vissza reneszánszilagh a hülye orbán..., a magyar nép több mint fele akkopr sem jutott el a Balatonhoz és most sem jut el megint !!!!! EZÉRT KELL EZT a faszt kinyírni ! reneszánszozzoln neki a jó büdös kurva anyja az !+!!!!

Ilyen volt a magas élet, a 30-as években
Csarnó Ella
Csarnó Ella
Hernádi Levente
Hernádi Levente követés
2016.11.05. 23:29 Módosítva: 2016-11-06 10:37:44
Vitorlások az égkék Balatonon, mosolygó feleség, vadászat vizslákkal, magas élet - mintha csak az Instagramon járnánk, pedig Ember Károly színes fotói a 30-as években készültek. Az orvos egyszerűen azt fotózta, amitől boldog volt. A barátokkal töltött nyarak és a nagypolgári család emlékezete a szintén fotós unokája, Ember Sári munkáiban is visszhangzik; idén tavasszal zárta le a három generáció óta meghatározó körúti lakás történetét.

A Fortepan a legnagyobb magyar nyelvű online fotóarchívum. Az Indexen a Fortepan szerkesztőivel együttműködve mutatjuk be a legizgalmasabb gyűjteményeket a huszadik századi magyar, amatőr fotósok hagyatékaiból.
Dr. Ember Károly és Asbóth Magdolna a harmincas évek derekán házasodtak össze, nem sokkal azután, hogy a szülész-nőgyógyász 1936-ban hazaköltözött Berlinből. Ezt a boldog évtizedet, a háború előtti Magyarország nagypolgári életének minden szépségét sugározzák a képei is. A családja azt mondja, akkor fotózott, mikor elégedett volt az élettel, a szereplők pedig mind családtagok és barátok.
Dr. Ember Károly és Asbóth Magdolna a harmincas évek derekán házasodtak össze, nem sokkal azután, hogy Magdolna 1936-ban hazaköltözött Berlinből. Ezt a boldog évtizedet, a háború előtti Magyarország nagypolgári életének minden szépségét sugározzák a képei is. A családja azt mondja, akkor fotózott, mikor elégedett volt az élettel, a szereplők pedig mind családtagok és barátok. (Fotó: Dr. Ember Károly / FORTEPAN)

laci_52 2016.11.06. 11:22:33

Több országban is jártam ezek közül, a többiről pedig sokat olvastam és filmeket láttam.

Ezek után elmondhatom, hogy a tíz közül egyik országban sem szeretnék élni...

kvadrillio 2016.11.06. 11:43:09

Molnár: 2018 után felvethető, hogy megszűnjön az MSZP...

MEG AZ IS, HOGY AKIK ELADTÁK , ÁTADTÁK A MULTIKNAL AZ ORSZÁG IPARÁT, MEZŐGAZDASÁGÁT...STB..., MIND BÖRTÖNBE KERÜLJENEK NEMDEBÁR ??????? MERT EZÉRT VAN MUNKANÉLKÜLISÉG IS....(BEZÁRT GYÁRAK, VÁLLALATOK EZREI MIATT...)...KÖSZÖNJÜK RENCERVÁLTÓK.......

Kútmester 2016.11.06. 12:00:54

@inebhedj - szerintem: a németek vesznek meg minket, miközben átadják az országukat a migráns csürhének.

Szerintem kalap sz.rt ér ez a grafikon. Németország jelenleg még a legjobb 15-be se tudna most beférni.

kvadrillio 2016.11.06. 12:51:52

LETELEPEDÉSI KÖTVÉNY IRAKIAKNAK, INGYEN ORVOSI ELLÁTÁSSAL !!! AZT HITTEM IRAKBAN HÁBORÚ VAN, DE MŰKÖDNEK A PLÁZÁIK IS ! :o) CSAK A MAGYAROK FIZESSENEK, HA BETEGEK MI ?? MEG VÁRÓLISTÁRA BASSZÁK ŐKET ??? BASSZA MEG ORBÁN AZ ANYJÁT...
Vagy minket, vagy az ügynökeit szívatja a kormány
Földes András
Földes András követés
2016.11.05. 22:32

Bár a kormány a Rogán-féle letelepedési kötvények megszüntetését lebegteti, a távoli világrészeken, azaz a kötvények piacain továbbra is felfutóban van a biznisz. Irak északi részén, Erbilben a napokban nyílt újabb, magyar kötvényeket áruló fiók.

A helyszín Erbil népszerű plázája, ahová személyesen látogattunk el, hogy megkérdezzük:

mi értelme az üzlet elindításának akkor, amikor éppen annak központi megszüntetéséről van szó?

Meglepetésünkre a magyar letelepedési engedélyt áruló ügynököket nem egy irodában, hanem a pláza folyosójára helyezett bőrkanapén találtuk.
Fotó: Földes András / Index

Az iraki fiú és lány üldögélésének okát a kanapé két oldalára helyezett molinók jelezték a sétálgatóknak. A kék molinók egyébként nem kerteltek: a hívószavak a családi letelepedési engedély és Schengen voltak, Magyarországot csak legalul említették, mint a program lebonyolítóját.
sDSC03576
Fotó: Földes András / Index

A kanapén elhelyezkedő szimpatikus iraki fiú elmondta, hogy Erbilben már néhány hónapja kapható a magyar kötvény, de az ő irodájuk csak a közelmúltban kötötte meg a szerződését, hogy mint ügynökök árulhassák azt. Kérdésemre elmondta, hogy három hónapos szerződést kötöttek.

2017 első két hónapjában így még biztosan megvásárolható lesz a magyarországi letelepedésre feljogosító engedély. A fiú nem hallott arról, hogy a bizniszt hamarosan lefújnák, sőt, arról beszélt, hogy szó van a szerződés meghosszabbításáról is, ha jók az eladások.

Erre pedig megvan az esély, mivel elmondása szerint sokan érdeklődnek, és már jelentkezőik is vannak.

A fiatalember búcsúzóul a kezembe nyomta a kötvényt hirdető szórólapot, amely röviden összefoglalta, milyen egyszerű magyar letelepedési kötvényt kapni.

kvadrillio 2016.11.06. 12:55:27

@kvadrillio: Időpontot kell kérni a Hunic nevű cégtől a Magyar Beruházási Központban.
Be kell fizetni 300 ezer eurót (amit öt éven belül visszaadnak).
Be kell fizetni 60 ezer euró kezelési költséget (ezt nem adják vissza).
A Hunic lefolytatja az eljárást.
Időpontegyeztetés után találkozó a magyar konzullal Erbilben.
A letelepedési kártya felvétele Erbilben.

A szöveg végén a biztonság kedvéért még szerepel, hogy ez egy Arany Lehetőség, és hogy a papír egész életre szól.
Sőt, a brosúra belengeti, hogy így már könnyedén lehet magyar állampolgárságért folyamodni, amivel ingyenes oktatás és ingyenes egészségügyi ellátás is jár.

A szöveg átolvasása után hitetlenkedve kérdeztem, hogy a jelentkezőnek részt kell-e vennie valamilyen felvételi beszélgetésen, vizsgán, vagy firtatják-e a szándékait Európában? Hiszen közismert a kormány aggodalma az európai kultúra rombolása, és a terrorizmus miatt, ha nem pénzes, hanem nincstelen bevándorlókról van szó.

Az ügynök azonban megnyugtatott: aki befizeti a pénzt az biztos megkapja a magyar papírt.

""Sőt, a brosúra belengeti, hogy így már könnyedén lehet magyar állampolgárságért folyamodni, amivel ingyenes oktatás és ingyenes egészségügyi ellátás is jár.""
"""Sőt, a brosúra belengeti, hogy így már könnyedén lehet magyar állampolgárságért folyamodni, amivel ingyenes oktatás és ingyenes egészségügyi ellátás is jár."""....JAHHH....MI MEG BELEDÖGLÜNK A VÁRÓLISTÁKBA...VIKTORKA !

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2016.11.06. 14:20:09

@laci_52: hat USA-n kivul en sem, es itt sem minden allamban

egyet kiragadva itt van pl Japan, ki a turo akarna ott elni a japanokon kivul?
de nekik biztos jo

RevoltED 2016.11.06. 14:48:19

Ezek közül csak néhány országban volt szerencsém látogatást tenni de minden egyes út úgy ért véget hogy nem akarok hazajönni.... soha többet!

kvadrillio 2016.11.06. 17:16:18

MILYEN JÓL TÁJÉKOZOTT EZ A DRÁBIK PAPA,,,,,?o)))))

Dr. Drábik János:Kik és miért robbantották ki az ukrán válságot ...
Szövegközi kép 1▶ 2:07:31
www.youtube.com/watch?v=3YnOKo22Jv8
2015. ápr. 8. - Feltöltötte: Krokotanarur
Uzsoracivilizációból a harmonikus világrend felé. Dr. Drábik János tavaszi előadássorozatának 6. része a ...

2016.11.08. 06:14:46

@RevoltED: akkor te egy boldogtakan ember vagy.

2016.11.08. 06:16:57

Ez a grafikon megint egy semmirevaló dolog.

Németország a németeknek, főleg a munkásosztálynak, friss diplomásoknak nagyon nem jó ma már. Menekülnek is sokan.
Meg ugye az iszlámista migránscsürhe...
süti beállítások módosítása