Óriási szlogenek: így adják el magukat az országok a turistáknak

2016. november 25. 17:16 - Napi Csárt

A világ összes ország-imázs turistacsalogató szlogenjét összegyűjtötte az Avclub.hu, és térképre tette. Kiderült például, hogy Kazakhstan a csodák országa, Szlovákiába utazni pedig jó ötlet. Magyarország szlogenje: több, mint gondolnád. Mi tagadás, nem túl magabiztos állítás. De ha sokáig nézegeted a térképet, előbb-utóbb elhiszed, hogy a világunk gyönyörű, és mindenhol élmények várnak rád. (Ha szeretnéd nagyobb méretben megnézni, kattints ide.)

orszagok_szlogenek.jpg

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr6211998112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.11.26. 03:05:46

Az I wish I was in Finland szlogenen jót röhögtem. Több finnt ismerek, már gimnazista korukban mind el akart menekülni Angliába, mert szerintük Finnország nyomott, depresszív, drága, ahol nincs semmi és rohadt szigorú a társadalom. Aztán felnőve alig várják, hogy Thaiföldön, Vietnámban vagy akárhol tölthessék az időt télen, csak otthon ne kelljen lenni.
Nekem Finnország bejön, de a finnek nem véletlenül isznak annyit :) Ha nem lennének ők a világ egyik leggazdagabb népe, és nem engedhetnék meg, hogy utazzanak, akkor bizony szar lenne nekik.

Amerikaiakkal kapcsolatban tapasztaltam, hogy mivel rohadt kevés szabadságuk van, egyszerűen sokan nem utaznak még országukon belül se, nemhogy külföldre. Az amerikaik 2/3-ának sose volt útlevele. Tehát külföldre nem mennek, de még olyan híres helyeket se láttak személyesen, mint mondjuk a Grand Canyon vagy a Golden Gate Bridge.

2016.11.26. 03:11:29

Dánia - the happiest place on Earth? A világ egyik legnagyobb antidepresszáns fogyasztói. Ja, úgy könnyű.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2016.11.26. 20:46:12

@karandash: Érdekes, hogy a finnek és más északi népek már kevesebb alkoholt isznak, mint a magyarok.

Az útlevéllel rendelkező amerikaiak arányát honnan vetted? Vajon a magyarok között eléri az 50%-ot a külföldre utazók aránya ebben a kicsi országban?
süti beállítások módosítása