Nyaralni indulsz? Ennyibe kerül a szállás egy éjszakára fejenként

2017. március 22. 13:42 - Napi Csárt

Összehasonlították az Airbnb adatait

Amikor utazni indulunk sokszor felvetődik a kérdés, hogy milyen szállást válasszunk, nagyjából mekkora árakkal kalkulálhatunk. Egy friss térkép szerint viszont nem kell tippelgetnünk akkor, ha Airbnb-t választunk, ugyanis az átlagárakat az alábbi térképen hasonlíthatjuk össze:airbnb.jpg

Az adatok alapján egyébként az látszik, hogy a magyarországi árak az utolsó harmadban találhatók, egy főre egy éjszaka átlagosan 40 angol fontba, vagyis nagyjából 14 ezer forintba került. Ha tehát legközelebb nyaralni indulunk ezt a térképet összehasonlításként használhatjuk, arra azonban nem árt figyelni, hogy ez a mosatni felmérés februárban készült, így várhatóan a tengerparti szállások nyáron drágábbak lesznek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr4312361813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása