10 dolog, amivel rengeteg pénzt spórolhatsz

2017. május 03. 16:26 - Napi Csárt

Kifolyik a kezeid közül a pénz? Hónap végén már alig marad valami a tárcádban? A legszebb nap a hónapban a fizetésnap? Ha mindez igaz rád, akkor érdemes megnézned az On Stride Financial infografikáját.Tippeket adnak, amelyek segítségével rengeteg pénzt spórolhatunk havonta.

Számításaik szerint évente több mint 6000 fontot, vagyis több mint 2 millió forintot spórolhatnánk meg, ha jobban odafigyelnénk kiadásainkra. Nem kell nagy dolgokra gondolni, már azzal sok pénzt takaríthatunk meg, ha lemondunk a kocsiról és a tömegközlekedést választjuk. Sőt, már azzal is jobban jövünk ki hó végén anyagilag, ha nem a folyó víz alatt mosogatunk.

10-simple-lifestyle-changes-that-will-save-you-money.jpg

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr8012477129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.05.03. 23:30:08

A megtakarítás fele az, hogy mindenből a Tesco gazdaságost veszed, a maradék nagy része pedig a felesleges kiadások visszafogása. Vicces az évente 5 font megtakarítást hozó pont, nem is beszélve arról, hogy ezek az összegek a Magyarországon a legjobban kereső 5-10%-ra vonatkozik...

2017.05.04. 12:59:41

Hát izé, én magyar panelprolo családban felnőve azt láttam, hogy pont így élünk. Kocsi nincs, van busz meg lábbusz.
Otthon főzés... check.
Reggeli Starbucks frappuccino se volt akkoriban, volt 2 deci iskolatej kis pohárban.

Jó azt látni, hogy Angliában még van miből visszavenni a költekezést. Magyarországon eleve nem volt pénzünk, amit elverhettünk volna hülyeségekre.

na4 2017.05.04. 18:22:42

Takarékoskodni helyes. De ezekből sosem fogsz meggazdagodni, és igazán, felhőtlenül jól élni. Na az már egy más világ.

Amusing 2017.05.05. 06:59:48

azért azt nem szabad elfelejteni, hogy nem az a jólét (bármennyire is azt sugalják a reklámok) hogy coca colát iszok és új iphonon van minden évbe...
írni kell a kiadásokat és egyből kijön azért egy kisebb összeg, ami tutál butaságra megy el

2017.05.06. 01:19:57

@na4: ez így van, csak spórolásból senki se fog meggazdagodni. Én közepesen csóró magyar családba születtem, volt spórolás, takarékoskodás, de éhezés nem. Viszont tanultam, így ma magasan a fiatalabb kori életszínvonalam felett élek. A tanulás a legjobb befektetés, de persze nem mindegy mit tanul az ember...
A fiatalkori takarékosságra és kritikus gondolkodásra nevelés viszont megvéd ma a konzumidiotizmustól, az iPhone fanboyságtól, a márkabuziságtól.
süti beállítások módosítása