Ezt teszi veled a stressz

2017. május 10. 17:19 - Napi Csárt

Azt mindenki tudja, hogy a stressz nem tesz jót az egészségnek, hozzájárul például a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásában, de emésztőrendszeri problémákat is okozhat.

Megmutatjuk, mivel jár, ha a mindennapokat inkább a stressz és nem a kiegyensúlyozottság és nyugalom határozza meg, és azt is, hogy hogyan tehetünk az ellen, hogy az idegeskedés eluralkodjon rajtunk.Sőt, a stresszt akár a javunkra is fordíthatjuk, mutatjuk, hogyan:

stressz_grafika.jpg 

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr3012496307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.05.11. 13:57:16

Szívjál füvet.
Nem vicc.
Vagy rágj khat-ot. Utóbbi viszont elérhetetlen Magyarországon, így marad a fű.
Az alkohol viszont kerülendő.
A dohányzás is oldja a stresszt, de az az egyik legkárosabb és legaddiktívabb drog, rákot okoz.

antisocialnetwork 2017.05.11. 15:36:28

Ne látogass ilyen blogokat.Én már elb@sztam. Stresszelek is rendesen.

freelander1 2017.05.11. 19:36:31

Oszt' az már milyen, ecsém, hogy ideb.szol egy valahonnan lopott képet a jónépnek, akik jobb esetben MÁS nyelvet tudnak, rosszabb esetben semmit.. Ha már blogolásra vetemedsz, akkor legyen már annyi igényesség benned, hogy MINIMÁLIS munkát belerakva legalább lefordítod. ESETLEG a szövegeket be is rakhatod a képbe, de egye fene azzal is elvagyunk, ha csak alatta leírod a lényeget.
De ez így egy nagy rakás ....
süti beállítások módosítása