Ezek Európa legtöbbet taggelt látványosságai

2017. október 09. 17:04 - Napi Csárt

Az Eiffel-torony a legvonzóbb európai turistalátványosság, legalábbis ezt posztolják legtöbbször az Instagramon. A második leggyakrabban taggelt látványosság a Berlint egykoron kettészelő berlini fal, a harmadik helyet pedig a londoni Big Ben tudhatja magáénak. Az adatok persze kissé torzítanak, hiszen az ezredforduló generációja jóval nagyobb arányban használja az Instagramot mint más korosztályok.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr9112943061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.10.10. 01:10:23

Sok kis balfasz tinó, oda mennek, ahol már mindenki volt az ismerőseik közül. Ez az ezredforduló generációja. Csinálnak soo olyan képet, amit már millióan csináltak előttük, majd felnyomják instára, faszbúkra. Meg taggelik, megosztják, hogy ők most ott vannak a tutiságban.
Én ilyen turistalátványosságokat már nem is fotózok, mindegyikről van százezernyi kép az interneten.
A tömegturizmus a legértelmetlenebb dolog a világon. Pont olyan, mint egy vallás. Kínai és japán csoportok kóvályognak Lonely Planetet Bibliaként követve és fotózkodnak a totemeik előtt.

haXXor 2017.10.10. 11:34:29

Azt hittem olyan graffitis tagről lesz szó, de nem szóval így uncsi...
süti beállítások módosítása