Kiderült: ilyen a jó magyar pálinka

2016. április 17. 10:40 - Napi Csárt

Az NRC Marketingkutató Kft. még 2009-ben kérdezte meg a 18-49 éveseket, mit gondolnak, milyen az ideális magyar pálinka. A felmérésben 1000 főt kérdeztek meg, itt vannak az eredmények:

Ha nem látod a csártot, akkor kattints IDE!

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsart.blog.hu/api/trackback/id/tr408634302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beginner14 2016.04.17. 18:56:26

A 30 fokos pálinka ugye beugrató kérdés. Ki tudja, miért? :) Ennyit a közvélemény kutatókról.

Willkommenskultur 2016.04.17. 20:25:10

Egy 50es pálesz is lehet lágy és harmonikus és egy 38as is kapargálhatja a torkodat rendesen. Én mondjuk azt szeretem ha nem a lenyeléskor kapergál hanem utána melegít belülről.

Meg hát legyen gyümölcsből hozzáadott cukor és hozzáadott aroma nélkül ha lehet.

Egyébként a kínálat jó, a boltiból is van már iható minőségü pálinka, háziból is van jó és rettenetes, a nagyon drága kisüzemi párlatok meg világszínvonalúak itthon.

Beginner14 2016.04.17. 20:59:07

Willkommenskultur: Szerintem a házi pálinkák között sokkal több a borzalmas, például az előpárlatos, mint az iható. A "boltiak"-nál ez fordítottan igaz, sokkal több az iható, mint a kiöntendő. Csak nem sokan képesek különbséget tenni jó és rossz pálinka között.
süti beállítások módosítása